Rimóc – KSK Bercel            7:0 (3:0)

Önbizalom növelő, hazai mérleg javító mérkőzésen győzelemmel, de keserű szájízzel hagyta el csapatunk a játékteret!

Esélyt sem adtunk magunknak!!!

Már az első meccsen „szedett-vedettek” voltunk. A tartalékos csapatunkból többen sportemberhez nem méltóan készültek a mérkőzésre!!!

 

A megyei viszonylatban rendkívül jól előkészített pályán (nyírják, locsolják, hengerelik) kezdtek a csapatok. A hazaiak célkitűzésüknek megfelelően (1-3. hely) előző keretüket tovább erősítették (öt minőségi fiatalt hoztak Vácról), így harcosságuk és dominánsabb fellépésük már a mérkőzés elején megmutatkozott a vendégekkel szemben. Az első harminc percben ez még csak helyzetekben jelentkezett, azonban több lehetőségükből sem tudták eltalálni a kaput, akkor még  Fortuna is a rimóciakkal volt. A lagymatagon futballozó Vidomusz csapat védelme ezúttal szokatlanul bizonytalan volt, sorozatos hibájukkal többször helyzetbe hozták az agilis hazai támadókat. Az első gólhoz a sérülten játszó középhátvéd -Kuris P. - hibája is kellett, bal oldali beadásból egy kifejelhető labda alá szaladt, ami a sarkáról Oláh kapujába pattant (1-0). A vezető találatot követően mindössze nyolc perc telet el, amikor  egy jobb oldalról beadott labdáról Vincze B. maradt le, így már csak közelről nézte, ahogyan Mravik a kapunkba fejel (2-0). Az első félidő egyetlen valamire való rimóci lehetőségét  is Vincze B. hagyta ki, a tizenegyes pont tájékán kapott átadással csak forgolódott, a lehetőséget elügyetlenkedve a berkenyeiek szerelni tudták

A szünetben eltöltött pihenés és a Bangó B. – Kis I. csere serkentőleg hatott a rimóciakra, a második játékrész elején főként Bangó N. és Bangó R. révén már egy-két látványosabb labdavezetés mellett a kaput is veszélyeztettük. A félidő közepére kiegyenlítettebbnek tűnő játék mellett a kapusunk szokásához híven ismét bemutatott három nagy védését, de a hetvenötödik percben már a bravúr sem segített -egy gyors berkenyei ritmusváltást követően - balról belőtt labdáról ismét lemaradtak védőink, így a hazaiak örülhettek az újabb, immár harmadik találatuknak (3-0). Kábulatunkból még fel se ébredtünk amikor hasonló szituációból gyorsan megszületett a negyedik gól is (4-0). A hab a tortán a berkenyeiek ötödik találata volt, amit a nyolcvannyolcadik percben megítélt szabadrúgást követően az addig jól védő Oláh bepotyázott (5-0). Kevés vigaszt jelentett csak, hogy Laczkó buktatásáért a kilencvenedik percben számunkra megadott, jogos tizenegyest Oláh T. magabiztosan értékesítette, beállítva ezzel az öt-egyes végeredményt.

A mérkőzés tanúságaként mindenképp elmondhatjuk, hogy a profibb feltételeket biztosító egyesület komolyabb gondolkodású, fizikálisan erősebb csapata végül magabiztosan győzött. Mi négy stabil kezdőemberünket nélkülöztük, Kuris P. sérülten játszott, míg a tartalékos keret tagjai között akadtak olyanok, akik az augusztus 20-i romabálból az indulás időpontját is elfelejtve csak némi utánjárást követően érkeztek. a mérkőzésre Csapatunkból öt játékos nyújtott, (Oláh T., Kelecsényi G., Laczkó Zs., Rácz I. Kis I.) elfogadható szintet, nem jót, csak elfogadhatót! Ez az út amire a csapat jelen pillanatban lépett zsákutca, amit a jelenlegi helyezés is hűen tükröz, így a jobb folytatáshoz nagyobb elkötelezettség, alázat és profibb hozzáállásra lesz szükség.

                                      

J.B.

Berkenye – Rimóc 5–1 (2–0)

2011.08.21 Berkenye,

Berkenye: Hisbéli –Rottenbacher, Hannus, Bábik (Lestyánszki), Zsibók Z. – Mravik, Nagy (Mojzer), Balázs, Rottek (Blaskó) – Simon B., Zsibók T. (Kabai). Edző: Herédi Attila.
Rimóc: Oláh T. – Laczkó, Kuris, Rácz R., Kelecsényi – Rácz I., Lovász, Bangó B. (Hegedűs), Bangó N. (Kiss) – Bangó R., Vincze. Edző: Vidomusz Tibor.
Gl.: Mravik (2), Hannus, Zsibók T., Blaskó, ill. Oláh T. (11-ből). Sárga lap: Bangó R. Jók: Hannus, Mravik, Simon B., Zsibók T., Zsibók Z., ill. Oláh T., Blaskó, Rácz I., Kelecsényi.

Herédi Attila: – Egységes csapatjátékot nyújtva, szép gólokat szerezve gyűjtöttük be a három pontot a kulturáltan játszó Rimóc ellen.
Vidomusz Tibor: – Gratulálok az ellenfélnek, a sérülések, üdülések és munkahelyi elfoglaltságok miatt a tartalékos csapatunkkal csak ennyire voltunk képesek. A megjelent játékosaimnak pedig köszönet.

süti beállítások módosítása