Rimóc – KSK Bercel            7:0 (3:0)

Önbizalom növelő, hazai mérleg javító mérkőzésen győzelemmel, de keserű szájízzel hagyta el csapatunk a játékteret!

Esélyt sem adtunk magunknak!!!

Már az első meccsen „szedett-vedettek” voltunk. A tartalékos csapatunkból többen sportemberhez nem méltóan készültek a mérkőzésre!!!

 

A megyei viszonylatban rendkívül jól előkészített pályán (nyírják, locsolják, hengerelik) kezdtek a csapatok. A hazaiak célkitűzésüknek megfelelően (1-3. hely) előző keretüket tovább erősítették (öt minőségi fiatalt hoztak Vácról), így harcosságuk és dominánsabb fellépésük már a mérkőzés elején megmutatkozott a vendégekkel szemben. Az első harminc percben ez még csak helyzetekben jelentkezett, azonban több lehetőségükből sem tudták eltalálni a kaput, akkor még  Fortuna is a rimóciakkal volt. A lagymatagon futballozó Vidomusz csapat védelme ezúttal szokatlanul bizonytalan volt, sorozatos hibájukkal többször helyzetbe hozták az agilis hazai támadókat. Az első gólhoz a sérülten játszó középhátvéd -Kuris P. - hibája is kellett, bal oldali beadásból egy kifejelhető labda alá szaladt, ami a sarkáról Oláh kapujába pattant (1-0). A vezető találatot követően mindössze nyolc perc telet el, amikor  egy jobb oldalról beadott labdáról Vincze B. maradt le, így már csak közelről nézte, ahogyan Mravik a kapunkba fejel (2-0). Az első félidő egyetlen valamire való rimóci lehetőségét  is Vincze B. hagyta ki, a tizenegyes pont tájékán kapott átadással csak forgolódott, a lehetőséget elügyetlenkedve a berkenyeiek szerelni tudták

A szünetben eltöltött pihenés és a Bangó B. – Kis I. csere serkentőleg hatott a rimóciakra, a második játékrész elején főként Bangó N. és Bangó R. révén már egy-két látványosabb labdavezetés mellett a kaput is veszélyeztettük. A félidő közepére kiegyenlítettebbnek tűnő játék mellett a kapusunk szokásához híven ismét bemutatott három nagy védését, de a hetvenötödik percben már a bravúr sem segített -egy gyors berkenyei ritmusváltást követően - balról belőtt labdáról ismét lemaradtak védőink, így a hazaiak örülhettek az újabb, immár harmadik találatuknak (3-0). Kábulatunkból még fel se ébredtünk amikor hasonló szituációból gyorsan megszületett a negyedik gól is (4-0). A hab a tortán a berkenyeiek ötödik találata volt, amit a nyolcvannyolcadik percben megítélt szabadrúgást követően az addig jól védő Oláh bepotyázott (5-0). Kevés vigaszt jelentett csak, hogy Laczkó buktatásáért a kilencvenedik percben számunkra megadott, jogos tizenegyest Oláh T. magabiztosan értékesítette, beállítva ezzel az öt-egyes végeredményt.

A mérkőzés tanúságaként mindenképp elmondhatjuk, hogy a profibb feltételeket biztosító egyesület komolyabb gondolkodású, fizikálisan erősebb csapata végül magabiztosan győzött. Mi négy stabil kezdőemberünket nélkülöztük, Kuris P. sérülten játszott, míg a tartalékos keret tagjai között akadtak olyanok, akik az augusztus 20-i romabálból az indulás időpontját is elfelejtve csak némi utánjárást követően érkeztek. a mérkőzésre Csapatunkból öt játékos nyújtott, (Oláh T., Kelecsényi G., Laczkó Zs., Rácz I. Kis I.) elfogadható szintet, nem jót, csak elfogadhatót! Ez az út amire a csapat jelen pillanatban lépett zsákutca, amit a jelenlegi helyezés is hűen tükröz, így a jobb folytatáshoz nagyobb elkötelezettség, alázat és profibb hozzáállásra lesz szükség.

                                      

J.B.

Berkenye – Rimóc 5–1 (2–0)

2011.08.21 Berkenye,

Berkenye: Hisbéli –Rottenbacher, Hannus, Bábik (Lestyánszki), Zsibók Z. – Mravik, Nagy (Mojzer), Balázs, Rottek (Blaskó) – Simon B., Zsibók T. (Kabai). Edző: Herédi Attila.
Rimóc: Oláh T. – Laczkó, Kuris, Rácz R., Kelecsényi – Rácz I., Lovász, Bangó B. (Hegedűs), Bangó N. (Kiss) – Bangó R., Vincze. Edző: Vidomusz Tibor.
Gl.: Mravik (2), Hannus, Zsibók T., Blaskó, ill. Oláh T. (11-ből). Sárga lap: Bangó R. Jók: Hannus, Mravik, Simon B., Zsibók T., Zsibók Z., ill. Oláh T., Blaskó, Rácz I., Kelecsényi.

Herédi Attila: – Egységes csapatjátékot nyújtva, szép gólokat szerezve gyűjtöttük be a három pontot a kulturáltan játszó Rimóc ellen.
Vidomusz Tibor: – Gratulálok az ellenfélnek, a sérülések, üdülések és munkahelyi elfoglaltságok miatt a tartalékos csapatunkkal csak ennyire voltunk képesek. A megjelent játékosaimnak pedig köszönet.

Ahogyan az edző látja...

2011.08.17. 10:30

 

 

A felkészülést július 19.-én kezdtük el heti három, majd két edzéssel. A játékosállományban változások történtek. A kölcsönben lévő Chikán Tamás eligazolt csapatunktól. Leigazoltuk Szécsényből Rácz Róbertet, a balassagyarmati Palóc Farkasok utánpótlás csapatától pedig Hegedűs Adriánt (őt kölcsönbe). Sajnos az edzések látogatottsága hiányosságot mutat több játékos részéről. Egyéb elfoglaltságok miatt eddig csak egy edzésen vett rész Rácz Iván, két edzésen vett részt Lovász Balázs. Árva, Kómár sérültek. Mint tudjuk Mócsány Roland és Rádi Balázs edzések nélkül tudnak csak a csapat rendelkezésére állni. Az eddigi edzőmérkőzéseken:  Varsány-Rimóc 4:3, Rimóc-PREVIFITT 4:1, BSE-Rimóc 2:0A BSE elleni mérkőzésen öt állandó játékosunk hiányzott (Kómár, Árva, Mócsány, Rácz, Lovász). A felkészülés során pozitív jelenségnek nevezhető, hogy csatlakozott a csapathoz Kiss István és Mócsány Gábor. A felkészülés eddigi szakaszát sajnos nem tudom jónak megítélni az előbb említett edzéslátogatottsági hiányosságok és sérülések miatt.  A bajnokságra a célkitűzés, hogy a csapat az első tíz között szerepeljen és stabil, egységes csapat maradjon. A vezetzőség részéről a feltételek adottak, mindent elkövetnek, hogy az egyesület jó hírneve megmaradjon és a csapat jól szerepeljen.

 

Balassagyarmat, 2011-08-13

 

Vidomusz Tibor

 

 BSE-Rimóc 2:0

2011.08.13

A 2011-2012 megyei bajnokságra történő felkészülési időszak zárásaként a BSE elleni edzőmérkőzés következett. A korábbi gyengébb ellenfelek ellen lejátszott mérkőzések mérlege egy vereség és egy győzelem volt (Varsány-Rimóc 4:3, Rimóc-PREVIFITT 4:1), így egy újabb győzelem pozitívvá tehette volna  a nem túl sikeres felkészülési időszakot. Az  mérkőzés előzményeként mindenképp a rimóciakat súlytotta, hogy öt stabil kezdő játékos is hiányzott a mérkőzésről (Árva, Kómár sérülés, Lovász, Mócsány, Rácz egyéb elfoglaltság miatt), így az amúgy is esélyesebb BSE győzelme borítékolható volt.

A mérkőzést alapvetően végig a hazaiak irányították, a védelmünkre folyamatos nyomás nehezedett. A középpályán csak időszakokra tudtuk tartani a labdát, támadásra alig nyílt lehetőságünk.  A kettő nullás vereséghez Oláh három bravúrjára is szükség volt, valamit a jók között kell megemlíteni az újonnan igazolt Rácz, Rádi és Kuris játékát. A mérkőzésen bemutatkozhatott a középpályára újonnan igazolt hegedűs Adrián is, ám ezúttal ő sem tudott maradandót hozzátenni a csapatjátékhoz.

 

Bízunk benne, hogy a vasárnapi bajnoki nyitányon már jó játékkal rukkol elő csapatunk és három bajnoki ponttal tér haza Berkenyéről.

 

BCS

Újabb igazolás a keretben

2011.08.17. 10:18

 

A felnőtt csapat második igazolása az őszi bajnoki fordulóra a Balassagyarmati Palóc Farkasok utánpótláscsapatától érkezett Hegedűs Adrián. Az 1992-es születésű középpályás korábban a szécsényi majd a balassagyarmat utánpótlás csapatát erősítette, az őszi szezont kölcsönben rimócon fogja tölteni.

Varsány – Rimóc edzőmérkőzés 4:3 (3:0)

A 2011/2012. szezon első edzőmérkőzését július 31-én, a varsányi ’arénában’ játszotta csapatunk.

Csapatunk vegyes összeállításban lépett pályára, mert ifjúsági játékosokat is kipróbált Vidomusz mester. Több játékos igazoltan hiányzott a keretből.

 

A mérkőzésről: Varsány csapata lelkesen és tetszetősen futballozott az első félidőben, aminek meg is lett az eredménye, hiszen három gólt is szereztek. Hideg zuhany volt ez a félidő csapatunknak. Kapkodtunk, gyorsan szabadultunk a labdától, előrevágtuk, ahelyett hogy támadást építettünk volna. A második félidő már más képet mutatott. Megnyugodott és meccs-fokozatba kapcsolt csapatunk és egalizáltuk az eredményt Kelecsényi két szabadrúgásgólja és Bangó N. egyéni akciója után. A félidő vége felé egy ártalmatlannak tűnő hazai támadás végén Varsány megszerezte a vezetést és erre már nem tudtunk választ adni. Így a mérkőzés hazai győzelemmel, /4:3/ zárult.

Látszott, hogy az első edzőmeccs.

 

A csapat tagjai: Vincze G., Kuris P., Kelecsényi G., Mócsány R., Rácz R., Lovász B., Bangó N., Bangó B., Laczkó Zs.,  Vincze B., Bangó R., Rádi Balázs, Kis István, Oláh Tibor (Jr.), Mócsány Gábor, Puruczki F.,

Igazoltan hiányoztak: Rácz Iván (betegség miatt), Oláh T., Árva R., Komár G.,
süti beállítások módosítása