Ahogyan az edző látja...

2011.08.17. 10:30

 

 

A felkészülést július 19.-én kezdtük el heti három, majd két edzéssel. A játékosállományban változások történtek. A kölcsönben lévő Chikán Tamás eligazolt csapatunktól. Leigazoltuk Szécsényből Rácz Róbertet, a balassagyarmati Palóc Farkasok utánpótlás csapatától pedig Hegedűs Adriánt (őt kölcsönbe). Sajnos az edzések látogatottsága hiányosságot mutat több játékos részéről. Egyéb elfoglaltságok miatt eddig csak egy edzésen vett rész Rácz Iván, két edzésen vett részt Lovász Balázs. Árva, Kómár sérültek. Mint tudjuk Mócsány Roland és Rádi Balázs edzések nélkül tudnak csak a csapat rendelkezésére állni. Az eddigi edzőmérkőzéseken:  Varsány-Rimóc 4:3, Rimóc-PREVIFITT 4:1, BSE-Rimóc 2:0A BSE elleni mérkőzésen öt állandó játékosunk hiányzott (Kómár, Árva, Mócsány, Rácz, Lovász). A felkészülés során pozitív jelenségnek nevezhető, hogy csatlakozott a csapathoz Kiss István és Mócsány Gábor. A felkészülés eddigi szakaszát sajnos nem tudom jónak megítélni az előbb említett edzéslátogatottsági hiányosságok és sérülések miatt.  A bajnokságra a célkitűzés, hogy a csapat az első tíz között szerepeljen és stabil, egységes csapat maradjon. A vezetzőség részéről a feltételek adottak, mindent elkövetnek, hogy az egyesület jó hírneve megmaradjon és a csapat jól szerepeljen.

 

Balassagyarmat, 2011-08-13

 

Vidomusz Tibor

 

 BSE-Rimóc 2:0

2011.08.13

A 2011-2012 megyei bajnokságra történő felkészülési időszak zárásaként a BSE elleni edzőmérkőzés következett. A korábbi gyengébb ellenfelek ellen lejátszott mérkőzések mérlege egy vereség és egy győzelem volt (Varsány-Rimóc 4:3, Rimóc-PREVIFITT 4:1), így egy újabb győzelem pozitívvá tehette volna  a nem túl sikeres felkészülési időszakot. Az  mérkőzés előzményeként mindenképp a rimóciakat súlytotta, hogy öt stabil kezdő játékos is hiányzott a mérkőzésről (Árva, Kómár sérülés, Lovász, Mócsány, Rácz egyéb elfoglaltság miatt), így az amúgy is esélyesebb BSE győzelme borítékolható volt.

A mérkőzést alapvetően végig a hazaiak irányították, a védelmünkre folyamatos nyomás nehezedett. A középpályán csak időszakokra tudtuk tartani a labdát, támadásra alig nyílt lehetőságünk.  A kettő nullás vereséghez Oláh három bravúrjára is szükség volt, valamit a jók között kell megemlíteni az újonnan igazolt Rácz, Rádi és Kuris játékát. A mérkőzésen bemutatkozhatott a középpályára újonnan igazolt hegedűs Adrián is, ám ezúttal ő sem tudott maradandót hozzátenni a csapatjátékhoz.

 

Bízunk benne, hogy a vasárnapi bajnoki nyitányon már jó játékkal rukkol elő csapatunk és három bajnoki ponttal tér haza Berkenyéről.

 

BCS

Újabb igazolás a keretben

2011.08.17. 10:18

 

A felnőtt csapat második igazolása az őszi bajnoki fordulóra a Balassagyarmati Palóc Farkasok utánpótláscsapatától érkezett Hegedűs Adrián. Az 1992-es születésű középpályás korábban a szécsényi majd a balassagyarmat utánpótlás csapatát erősítette, az őszi szezont kölcsönben rimócon fogja tölteni.

süti beállítások módosítása