BSE-Rimóc 2:0

2011.08.13

A 2011-2012 megyei bajnokságra történő felkészülési időszak zárásaként a BSE elleni edzőmérkőzés következett. A korábbi gyengébb ellenfelek ellen lejátszott mérkőzések mérlege egy vereség és egy győzelem volt (Varsány-Rimóc 4:3, Rimóc-PREVIFITT 4:1), így egy újabb győzelem pozitívvá tehette volna  a nem túl sikeres felkészülési időszakot. Az  mérkőzés előzményeként mindenképp a rimóciakat súlytotta, hogy öt stabil kezdő játékos is hiányzott a mérkőzésről (Árva, Kómár sérülés, Lovász, Mócsány, Rácz egyéb elfoglaltság miatt), így az amúgy is esélyesebb BSE győzelme borítékolható volt.

A mérkőzést alapvetően végig a hazaiak irányították, a védelmünkre folyamatos nyomás nehezedett. A középpályán csak időszakokra tudtuk tartani a labdát, támadásra alig nyílt lehetőságünk.  A kettő nullás vereséghez Oláh három bravúrjára is szükség volt, valamit a jók között kell megemlíteni az újonnan igazolt Rácz, Rádi és Kuris játékát. A mérkőzésen bemutatkozhatott a középpályára újonnan igazolt hegedűs Adrián is, ám ezúttal ő sem tudott maradandót hozzátenni a csapatjátékhoz.

 

Bízunk benne, hogy a vasárnapi bajnoki nyitányon már jó játékkal rukkol elő csapatunk és három bajnoki ponttal tér haza Berkenyéről.

 

BCS

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr113159777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása