Rimóc - Palotás         1:1 (1:1)

Az elmúlt heti idegenbeli győzelem után joggal bizakodhattunk abban, hogy végre hazai pályán is megtörik a rossz sorozatunk. De ismét – mint már oly sokszor – bebizonyosodott, hogy a támadóink nem találják régi önmagukat.

Csak azért is !

2011.05.03. 08:33

Gólokat lőttek támadóink, győztünk Bátonyban

 

Minden meccset meg lehet nyerni, azokat is ahol nem mi vagyunk az esélyesek. Erről szól a futball, csak úgy kell felmenni a pályára: CSAK AZÉRT IS! Ahogy elkezdődött a mérkőzés a hazai csapat magához ragadta a kezdeményezést és egyértelműen az történt a pályán, amit eltervezett. Támadásai a félidő derekán góllá érett (1:0). Jórészt ellentámadásra szorítkozó csapatunk a félidő utolsó perceiben egyenlített. Bangó Rómeó nagyszerű beadása révén Vincze Benjamin bólintotta a labdát a kapu sarkába (1:1). A második félidőben átadtuk a teret a hazaiaknak. Csapatunk továbbra is gyors ellentámadásokkal kísérletezett. A széleken vezetett támadásokból, illetve az onnan belőtt labdákból állandó veszélyt jelentettünk a Nagybátony kapujára. Egyik ilyen támadást Bangó Rómeó révén sikerült gólra váltani, aki gyönyörűen emelte át a labdát a kapuson. (1:2). A hazaiak továbbra sem tudtak mit kezdeni a jól tömörülő védelmünkkel. Hol a nagyszerűen védő kapusunk, hol a védelem, Kómár Gábor vezérletével (csapatunk legjobbja volt), hol a jószerencse védte meg kapunkat a góltól. Nem játszottunk igazán jól, de annyira küzdöttünk, hogy nyugodtan nézhetünk a tükörbe, és végre sikerélménnyel tértünk haza.

Végezetül talán hazai pályán is illene már egy jó játékot szép győzelmet elérni, de ez a „feltámadás” Palotás elleni és utána következő hazai mérkőzéseken sem ígérkezik könnyű feladatnak.

 Á. R. 

Nagybátony – Rimóc 1–2 (1–1)
Nagybátony, 150 néző, vezette:Kovács T. (Béres K., Mohácsi L.).
Nagybátony: Zsignár – Mátrai (Gyura), Sándor, Csatlós, Dudás – Oláh Tamás, Balázs, Orosz, Szabó – Benus, Lőrincz. Edző: Verebélyi Attila.
Rimóc: Oláh Tibor – Laczkó, Kuris, Chikán T., Komár – Lovász, Árva, Kelecsényi, Bangó N. – Bangó R., Vincze. Edző: Vidomusz Tibor.
Gl.: Oláh Tamás, ill. Bangó R., Vincze. Sárga lap: Lovász. Jók: Oláh Tamás, ill. az egész csapat.

Verebélyi Attila: – A véleményemet elmondtam az öltözőben a mérkőzés után, nem kívánom ismételni.
Vidomusz Tibor: – Egy jó ellenfelet sikerült legyőzni. A kontráink jól sikerültek, csak még a gólok hiányoztak belőlük. Taktikusan játszottunk. További sok sikert a Nagybátonynak.

 

 

süti beállítások módosítása