Rimóc - Palotás         1:1 (1:1)

Az elmúlt heti idegenbeli győzelem után joggal bizakodhattunk abban, hogy végre hazai pályán is megtörik a rossz sorozatunk. De ismét – mint már oly sokszor – bebizonyosodott, hogy a támadóink nem találják régi önmagukat.

A tavaszi szezon ötödik hazai mérkőzésén Palotás látogatott hozzánk. Mindenkiben felmerült az a kérdés, hogy vajon megtörik-e a jég és végre tud-e győzni csapatunk itthon, hazai közönség előtt. Minden ideálisan alakult a mérkőzés kezdetén. Az első percekben a hazaiak akarata érvényesült, sorra dolgozták ki a jobbnál jobb helyzeteket. A gól mégis egy egyéni villanásból született az ötödik percben. Bangó Rómeó kapta a labdát a kaputól mintegy 20 méterre, látta, hogy a kapus igencsak kint áll, és bravúrosan, védhetetlenül emelte a jobb felső sarokba. (1:0)

A gól után lendületben maradt a hazai csapat és rengeteg helyzetet dolgozott ki. De egyiket sem sikerült értékesíteni, és ennek meg is lett az eredménye. Egy vendég szöglet után a lepattanó labda a vendégjátékos elé került, aki megtartotta azt, és a kapu felé akart törni. Vincze B. meg akarta állítani, de sajnos a lábát találta el; mindez a tizenhatoson belül történt. A játékvezető büntetőt ítélt. A büntetőt értékesítették a hazaiak, ez a 40. percben történt. (1:1)

A második félidőre egy sokkal kapkodóbb és idegesebb Rimóc ment ki, pontatlan passzok és könnyelműen eladott labdák jellemezték az első 10 percet. Ezután a sokat szabálytalankodó hazaiak egyik játékosa sérelmének elég csúnyán adott hangot a játékvezetőnél, aki a szavakat sértőnek ítélte és második sárgalap után a reklamáló játékost kiállította. A kiállítás után a vendégcsapat védekezésre rendezkedett be. A hátralévő időben a felező vonalat alig tudták átlépni.

A hazaiak sorra alakítottak ki helyzeteket, átlövésekkel is próbálkoztak, de nem sikerült gólt szerezni. Vagy hiba csúszott az utolsó passzokba, vagy a kapus védte bravúrral a kapura lövéseket. Így a mérkőzés döntetlennel végződött.

A mutatott játék alapján igazságos döntetlen született. A mai mérkőzésre is igaz az a megállapítás, hogy ’Ha nem rúgsz gólokat, nem nyerhetsz!’

Jövő héten Somoskőújfalura látogat csapatunk. A mérkőzés május 15.-én vasárnap 16:30-kor lesz.

Reméljük, győzelemmel térünk haza!

HAJRÁ RIMÓC!!!

M.R.

Rimóc: Oláh– Kuris, Komár, Rádi, Laczkó– Árva, Kelecsényi, Lovász, Bangó N. – Bangó R. (Rácz I.), Vincze B.

Edző: Vidomusz Tibor

Gól: Bangó R.

Csere: Vincze G., Puruczki, Rácz I., Oláh T. (Jr.)

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr402887138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása