Rimóc - Karancslapujtő    3:1 (1:0)

 

Árva Róbert vezérletével szép búcsút vett a csapat a 2011. évi őszi szezontól. Rengeteg helyzet, tetszetős foci; megérdemelt győzelem, kevés góllal.

A 2011/12. őszi szezonzáró mérkőzésén ellenfelünk a „nagy mumus” Karancslapujtő, ugyanis még a megyei I. osztályban sohasem sikerült őket legyőzni. Aktuális ellenfelünk a tabella előkelő 3. helyén várta a mérkőzést, míg mi a nem olyan előkelő 10. helyen tanyáztunk.

Nem állt a mester rendelkezésére Lovász Balázs, Rádi Balázs és Bangó Rómeó. Szerencsére Árva, Rácz R., és Komár G. is tudta vállalni a játékot, annak ellenére hogy mindannyian kisebb sérüléssel bajlódnak. Kiváló, kora őszi napsütéses időben folydogált a mérkőzés. Az első komoly lehetőség a gólszerzésre a hazaiaknak adódott, Laczkó Zs. tört a jobb oldalról keresztbe a baloldalra, és nyílt előtte a lapujtői védelem. Egészen a tizenhatosig gyalogolt, majd egy lövést eresztett el, ami sajnos nem talált kaput. A következő lehetőség egy szögletet követően adódott a hazaiaknak. Szerencsére ez a lehetőség nem csak lehetőség maradt, hanem Árva Robi pontos fejessel a gólvonal mögé juttatta a labdát, ezzel megszerezte a vezetést. (1:0)

A továbbiakban egyre erősödött a vendégek nyomása, de a védelem – ami a mai mérkőzésen volt a szezonban a legstabilabb – szilárdan állt a lábán és minden támadást semlegesített. A támadó sor is igen élénken kivette a részét a játékból; a védelem labdaszerzéseiből és pontos indításaiból rengeteg helyzetet dolgoztak ki, de ismét megremegtek a lábak a kapussal szemben, előbb Vincze B. szerezhetett volna gólt, majd Rácz I. lőhetett szabadon, és Árva lövése is csak pár centivel ment mellé.

A második félidő sem hozott más játékot, a hazai védelem ezután is stabil maradt, a lapujtőiek nem találtak fogást rajta. A sok hazai helyzetnek meg is lett az eredménye. Előbb Bangó Norbi verte meg védőjét a baloldalon, de lövését védte a vendég hálóőr. A kipattanót viszont már értékesítette és így kettőre növelte a hazai előnyt. (2:0)

Pár perccel később hasonló szituációt láthattunk a jobb oldalon. Laczkó Zs. kapott kiváló labdát; szintén megverte védőjét, lövését a kapus kiütötte, de a jól helyezkedő Árva lecsapott rá és belőtte. (3:0)

A vendégek gondoskodtak arról, hogy ne legyen ilyen szép a szombat délután, és szép fejes után szépíteni tudtak az utolsó percekben. (3:1)

Ezzel beállították a 3:1-es végeredményt.

A győzelem egy percig sem forgott veszélyben. A mai győzelemmel búcsúztunk ettől a nem éppen kalendáriumba illő, felemás szezontól. Bízzunk a szebb jövőben és az eredményesebb folytatásban!

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új évet Kívánok a blog olvasóinak!

Találkozunk 2012-ben!

Hajrá RIMÓC!

Rimóc – Karancslapujtő 3–1 (1–0)
Rimóc 100 néző, vezette: Dolnegó B. (Varga G., Oláh G.). 
Rimóc: Oláh – Mócsány, Kuris, Rácz R., Komár – Laczkó, Kelecsényi (Bangó B.), Rácz I., Bangó N. – Árva, Vincze (Hegedűs). Edző: Vidomusz Tibor. 
Karancslapujtő: Szabó A. – Sági D., Laczkó, Cseh, Danczák – Tóth, Sánta, Fodor, Harai – Mezei (Gordos), Lavaj. Edző: Földi Attila.
Gl.: Árva (2), Bangó N, ill., Harai. Sárga lap: Danczák. Jók: az egész csapat, Árva (a mezőny legjobbja), ill. Harai, Lavaj.

Vidomusz Tibor: – Az ősz legjobb játékával teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Emellett még gólhelyzetek sokaságát hagytuk ki. Csak gratulálni tudok a csapatnak és köszönöm a játékosok, vezetők és segítők áldozatos munkáját. 
Földi Attila: Sérülések, munkahelyi elfoglaltságok és egyéb problémák miatt megtizedelt csapatunk a mai napon ennyire volt képes. Megérdemelt hazai győzelem született, mindezek ellenére csak gratulálni tudok a csapatunk nagyszerű őszi szerepléséhez. Egyúttal megköszönöm a vezetőknek, szimpatizánsoknak és mindazok segítségét, akik hozzájárultak anyagi és erkölcsi támogatásukkal jó szereplésünkhöz.

süti beállítások módosítása