A harmadik percben a hazai védelem segítségével megszerezte a vezetést a Héhalmi csapat, majd Árva találata még az első játékrészben kiegyenlítette az eredményt, ami a lefújásig már nem változott.

 Ezúttal is korán vezetéshez juttattuk az ellenfelet, Kuris hazaadása rövidre sikeredett, Bognár köszönte a lehetőséget és a kiszolgáltatott Oláh mellett a kapuba lőtt. A korai gól ezen a napsütéses őszi délutánon ledermesztette a hazaiakat, a kábulatból az első negyedóra elteltével sikerült csak némiképp felébredni. Vidomusz mester a támadójáték megreformálására ezúttal szokatlan összetételben küldte pályára a rimóciakat, Árva és Lovász kapott lehetőséget a csatársorban bizonyításra. Az újítás a huszadik percben hozott érdemi eredményt, az éledező támadókedv egyik akciójának végén Lovász lőtt kapura, elsőre a vendégek kapusa még hárítani tudott, ám a kipattanó labdára Árva érkezett jó ütemben és éles szögből Őri kapujába lőtt. A folytatásban továbbra is a hazaiak voltak a lendületesebbek, Kelecsényi életerős lövésénél ismét védenie kellett a vendégek kapusának, de a játékrészben újabb találat már nem született.

 A fordulást követően szokás szerint álmosan kezdett a rimóci csapat, a szünetben Rácz –Bangó R. csere, majd később a Laczkó-Vincze csere sem hozta meg a kellő átütő erőt, ami a támadásokból az első félidőben is hiányzott. A mérkőzés folytatásában többnyire küzdelmes mezőnyjáték alakult ki a tizenhatosok között, mindkét csapat törekedett a gólszerzésre, nagyobb helyzeteket mégis a kontrákra alapozó héhalmiak tudtak kialakítani Oláh kapuja előtt. Hősies védekezéssel - több ziccert is hárítva - Kuriséknak azonban sikerült elkerülni az újabb gólt (gólokat) a lefújásig, így a végeredmény maradt a döntetlen.

A jövő héten a szécsény elleni rangadóra ennél bizonyára több kell majd támadójátékban az elvárt jó eredmény eléréséhez. 

 

Rimóc – Héhalom 1–1 (1–1)
Rimóc, 80 néző, vezette: Boda V. (Dósa Á., Oláh G.). 
Rimóc: Oláh T. – Mócsány, Kuris, Rácz R., Komár – Laczkó (Vincze), Kelecsényi, Rácz I. (Bangó R.), Bangó N. – Árva, Lovász. Edző: Vidomusz Tibor. 
Héhalom: Őri – Dinka, Pásztor, Kovács (Baranyi), Kárpáti – Babusa, Bognár, Gerhát, Danguly – Zsámboki, Huszár. Edző: Szilágyi Albert. 
Gl.: Árva, ill., Bognár. Jók: Oláh T., Komár, Kuris, Rácz I., ill., Őri, Pásztor, Kárpáti, Danguly, Bognár.


Vidomusz Tibor: – A 3. percben kapott gól sokkolta a csapatot, utána helyreállt a rend, s egyenlítettünk. Jogos tizenegyestől fosztotta meg a csapatot a játékvezető, ugyanis a szituációnál a kéz kereste a labdát. A második félidőben hiába játszottunk mezőnyfölényben, nem jött a gól.
Szilágyi Albert: – Küzdelmes mérkőzésen értékes egy pontot szereztünk. Csak gratulálni tudok a csapatomnak, amely ebben az összetételben is eredményes tudott lenni.

 

süti beállítások módosítása