Jobb csapattól kaptunk ki

2011.10.02. 22:45

Gyenge helyzetkihasználásunk miatt a Nagybátonyé a három pont, de a harmadik félidő mindent kárpótolt ...

A hetedik fordulóban az egy vereség és egy döntetlen mellett négy győzelmet felmutató, az idei szezonra jelentősen megerősített nagybátonyi csapatot látta vendégül a Vidomusz csapat. A tabella alapján a bátonyiak 13 ponttal az ötödik helyen, míg Rimóc 9 ponttal a hatodik helyen állt. 

Az első játékrészt a kiegyenlített mezőnyjáték jellemezte, mindkét kapu előtt adódott több gólszerzési lehetőség is. A hazai csapatból főként Bangó Norbi teljesítményét kell kiemelni, aki többször is átjátszotta az ellenfél védelmét, azonban a sok kidolgozott helyzetből hazai gól nem született. Ezzel szemben a bátonyiak a legnagyobb helyzetüket értékesíteni tudták, Alapi tíz méterről leadott lövésénél az addig bravúrokat bemutató Oláh kapus is tehetetlen volt.

A második félidőben már a nagyobb játékerőt képviselő vendégek akarata érvényesült, a rimóciak mind támadó, mind védekező játékban visszaestek, fizikálisan nem tudták tartani a tempót. Ennek megfelelően -szintén egy beadást követően - Lőrincz is fejjel tudott eredményes lenni, így már kettőre nőtt a vendégek előnye. Bár nem sokkal ezt követően Rácz R. szabadrúgásból szerzett találatával még visszahozta a reményt a döntetlen megszerzésére, de az igazi átütőerő továbbra is hiányzott a támadósorból. A teljesen szétesett, megyei első osztály szintjét alulmúló rimóciakat a cserék sem tudták felrázni, majd a mérkőzés végén még Csatlós Cs is betalált, beállítva a három-egyes végeredményt.

A mérkőzés után következő harmadik félidőben azonban ismét a hazaiak bizonyultak jobbnak, Vincze Barna 50. születésnapjának megünneplése némileg feledtetni tudta a fájó vereséget.

Rimóc-Nagybátony 1:3

 

Rimóc – Nagybátony 1–3 (0–1)
Rimóc, 150 néző, vezette: Boda V. (Béres K., Szász K.).
Rimóc: Oláh T. – Mócsány, Kuris, Rácz R., Komár (Rádi) – Lovász, Kelecsényi, Rácz I., Bangó N. – Vincze B. (Laczkó), Bangó R. (Hegedűs). Edző: Vidomusz Tibor. 
Nagybátony: Zsignár – Balázs, Almási, Csatlós T., Mátrai – Halala, Csatlós Cs., Orosz (Bakos), Lőrincz (Gazdag) – Kálmán, Alapi (Molnár). Játékos-edző: Csatlós Tamás.
Gl.: Rácz, ill., Alapi, Lőrincz, Csatlós Cs. Sárga lap:Mócsány, ill., Almási, Csatlós Cs. Jók: Oláh T., Komár, Kuris, Lovász, Bangó N., ill., Almási, Csatlós T., Csatlós Cs., Balázs A., Lőrincz, Kalmár, Alapi.


Vidomusz Tibor: – Egy jó Nagybátony ellen az első félidőben kihagytuk a ziccereket. A második félidőben két szabadrúgás után, két fejesgól eldöntötte a mérkőzést. 
Csatlós Tamás: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Sokat tettünk érte, ezért a győzelmünk megérdemelt volt. További sok sikert kívánok a rimóci csapatnak.

 

süti beállítások módosítása