Újabb vereség idegenben

2011.09.05. 06:41

Formán kívül a csapat

 

Nőtincs-Rimóc 2:1 (2:0)

A tavalyi bajnokság ezüstérmes csapata fogadta a rimóciakat a bajnokság harmadik fordulójában, az előjelek és a pillanatnyi forma alapján is a nőtincsiek számítottak a mérkőzés esélyesének. Ennek megfelelően a hazaik az első félidőben a vendég védelem segítségével kettő gólos vezetésre tettek szert. A második játékrészben Vincze révén ugyan betalált a Vidomusz gárda, majd az egyenlítésre is többször lehetősége nyílt volna, de  a helyzetekből nem született meg az újabb találat.

 

Nőtincs – Rimóc 2–1 (2–0)
Nőtincs, 150 néző, vezette: Pap I. (Trubin B., Molnár L.). 
Nőtincs: Balogh – Hugyecz R., Schwarcz, Tóth, Kurali – Nagy, Hugyecz F., Prukker, Szunter – Nyikos (Miklovicz), Dancsó (Kajzinger). Játékos-edző: Schwarcz Zoltán. 
Rimóc: Pintér – Rádi (Rácz I.), Kuris, Rácz R., Novák – Kelecsényi, Árva , Bangó N., Mócsány – Bangó R., Vincze. Edző: Vidomusz Tibor. 
Gl.: Szunter, Kelecsényi (öngól), ill. Vincze B. Sárga lap: Kurali, Prukker, ill. Lovász, Kelecsényi, Mócsány, Rácz R. Jók: Hugyecz R., ill. az egész csapat.

 
Schwarcz Zoltán: – Sok helyzetet kihagytunk, így helyett végig izgalmas volt a mérkőzés. Sajnos tavalyhoz képest sok problémánk van, ha ezt nem tudjuk orvosolni, akkor középcsapat leszünk. 
Vidomusz Tibor: – Adtunk egy félidő előnyt az ellenfélnek, és egy öngólt. A második félidőben rendeztük a sorokat, akár az egy pontot is elvihettük volna. További sok siket Nőtincs csapatának.

 

süti beállítások módosítása