Varsány – Rimóc edzőmérkőzés 4:3 (3:0)

A 2011/2012. szezon első edzőmérkőzését július 31-én, a varsányi ’arénában’ játszotta csapatunk.

Csapatunk vegyes összeállításban lépett pályára, mert ifjúsági játékosokat is kipróbált Vidomusz mester. Több játékos igazoltan hiányzott a keretből.

 

A mérkőzésről: Varsány csapata lelkesen és tetszetősen futballozott az első félidőben, aminek meg is lett az eredménye, hiszen három gólt is szereztek. Hideg zuhany volt ez a félidő csapatunknak. Kapkodtunk, gyorsan szabadultunk a labdától, előrevágtuk, ahelyett hogy támadást építettünk volna. A második félidő már más képet mutatott. Megnyugodott és meccs-fokozatba kapcsolt csapatunk és egalizáltuk az eredményt Kelecsényi két szabadrúgásgólja és Bangó N. egyéni akciója után. A félidő vége felé egy ártalmatlannak tűnő hazai támadás végén Varsány megszerezte a vezetést és erre már nem tudtunk választ adni. Így a mérkőzés hazai győzelemmel, /4:3/ zárult.

Látszott, hogy az első edzőmeccs.

 

A csapat tagjai: Vincze G., Kuris P., Kelecsényi G., Mócsány R., Rácz R., Lovász B., Bangó N., Bangó B., Laczkó Zs.,  Vincze B., Bangó R., Rádi Balázs, Kis István, Oláh Tibor (Jr.), Mócsány Gábor, Puruczki F.,

Igazoltan hiányoztak: Rácz Iván (betegség miatt), Oláh T., Árva R., Komár G.,
süti beállítások módosítása