Megvan az 5. hely!

2011.06.13. 11:47

Idegenben veretlen maradt csapatunk

Héhalom – Rimóc 1:1 (1:0)

A bajnokság 11. helyén elhelyezkedő Héhalom csapatához látogattunk. A mérkőzés tétje számunkra az 5. hely megszerzése volt.

Kicsit nedves, de remekül előkészített pályára lépett csapatunk a bajnokság utolsó fordulójában. Az első félidő elején rögtön veszélyeztetett a vendégcsapat. Lovász B. szenzációs cselsorozat után 16 méterről bal lábbal vette célba a kaput, de a lövés erőtlenre sikerült, így a kapus könnyen védte. Az elkövetkező percekben rendkívül nagy zavar kerekedett a vendégjátékosok között, mindenki veszekedett mindenkivel. Sokan nem találták a helyüket, ami a hazaiaknak kedvezett. Sorra dolgoztak ki veszélyes helyzeteket, de szerencsére a zavar egyedül Oláh T. kapuson nem látszott, és minden próbálkozást hárítani tudott. A tizenötödik perc környékén Bangó N. veszített labdát a bal szélen, a hazai támadást nem tudta lereagálni a védelem, a baloldalról érkező beadást Lőrincz kiváló helyzetfelismeréssel bólintotta (senkitől sem zavartatva) a kifutó Oláh kapus feje fölött a hálóba. (1:0)

A gól még inkább megfogta a vendégcsapatot, és a zavar továbbra is fennállt. A félidő hátra lévő részében nem forogtak veszélyben a kapuk. Az első félidő egyértelműen a hazai csapaté volt.

A második félidő elején sem változott a meccs képe, ismét a hazaiak voltak veszélyesebbek. Érett a vendégeknél a változtatás. A 15. percben előbb Mócsány, majd 5 perccel később Árva állt be frissítve ezzel a vendégcsapatot. Ettől kezdve a vendégek átvették a mérkőzés irányítását. A mezőnyfölény az oldalukra billent. Sokkal tudatosabb, és szebb támadásokat vezettek. Joggal várhatták a vendégszurkolók, hogy előbb utóbb gólt eredményez ez a ritmusváltás. Egy bal oldalról elvégzett vendég szabadrúgás után a kiváló ütemben érkező Komár G. fejesével kiegyenlítette a találkozót. (1:1)

A gól szemmel láthatóan jót tett a meccsnek, gyorsabb, tetszetősebb futballt mutatott be mind a két csapat. Bár helyzetek még adódtak mindkét kapu előtt, de a mérkőzés eredménye a lefújásig már nem változott. Döntetlennel ért véget a találkozó. Az egész mérkőzés képe alapján egyértelműen Laczkó Zsolt lett a mezőny legjobbja ezen a találkozón.

Csapatunk győzelem reményében utazott Héhalomba, de örülhetünk a döntetlennek a két ellentétes félidő láttán. Egyértelmű, hogy az első félidő a hazaiaké, a második a vendégcsapaté volt. A csillagok szerencsés állásának is köszönhetően, ez a döntetlen is elég volt ahhoz, hogy az igen előkelő 5. helyen végezzünk a bajnokságban!

Egy-két fontos tény:

Tavasszal a hazai mérkőzéseink egyikét sem tudtuk megnyerni!

A tavaszi szezonban, idegenben egy csapat sem tudott minket legyőzni!

A tavaszi mérleg: 13 mérkőzés 5 győzelem 6 döntetlen 2 vereség

 

M. R.

Héhalom – Rimóc 1–1 (1–0)
Héhalom, 100 néző, vezette: Babcsán Á. (Molnár L., Szász K.).
Héhalom: Vida – Huszár, Kovács, Pásztor Zs., Kárpáti – Bognár, Babusa, Pásztor Sz. (Fekete R.), Danguly – Lőrincz, Zsámboki (Kratofil). Edző: Szilágyi Albert.
Rimóc: Oláh T. – Laczkó, Kuris, Komár, Kelecsényi – Chikán T., Rácz (Árva), Lovász, Bangó N. – Bangó R. (Mócsány), Vincze (Bangó B.). Edző: Vidomusz Tibor.
Gl.: Lőrincz, ill. Komár. Jók: Kovács, Bognár, Danguly, Pásztor Zs., ill. az egész csapat.

Szilágyi Albert: – Minden igyekezetünk ellenére sem tudtuk megnyerni az utolsó hazai mérkőzésünket. Helyzeteink megvoltak, de mindig porszem került a gépezetbe. Az izgalmas, jó találkozóhoz a vendégek kiváló partnernek bizonyultak. Mindkét csapat dicséretet érdemel.
Vidomusz Tibor: – Egy jó, és igen sportszerű Héhalom ellen ragyogó mérkőzésen döntetlent értünk el, ami azt jelenti, hogy hét mérkőzés óta veretlenek vagyunk. Az első félidő a Héhalomé, a második Rimócé volt. A tavaszi szerepléshez gratulálok a Héhalomnak és csapatomnak is.

süti beállítások módosítása