Jobb csapatot győztünk le

2011.05.31. 09:15

Mátranovák-Rimóc 0-1 (0-0)

Vince Benjamin a góllövő, Oláh Tibi a „gólölő”

a CSAPAT ismét kiválóan játszott

 

Jól előkészített pályán közepes iramban kezdődő találkozón a hazaiak léptek fel támadólag. Többet birtokolták a labdát, igazán nagy helyzetük a félidő második felében volt, de azokat a kapusunkkal az élen (négy ziccert fogott) hárítottuk. Mi lassan kaptunk lábra. A védelmünk jól tartotta magát, a középpályán is egyre jobb volt a labdaszerzésünk, de kapura szabadrúgásokon, illetve beadásokon kívül nem jelentettünk veszélyt. A második félidőben sem változott az alaphelyzet. A hazaiak próbálták fokozni a nyomást, mi pedig egyre magabiztosabban szereltünk, szemre tetszetős ellentámadásokat vezettünk, amelyekben főleg a középpályások jeleskedtek. A 65. percben megtörtént a „csoda”. Támadásunkba bekapcsolódott a két csatárunk, Bangó Rómeó Vincze Benjamint hozta gólhelyzetbe, amelyet „Benyus” régi önmagára emlékezetően értékesített. (0-1)

A helyzet forrósodott. Középkezdés után az ellenfél Oláh Tibin is túljutatta a labdát, de Bangó Barna a gólvonalról hősiesen mentett. Egyre feszültebbé váló hazaiak a győzelmük érdekében mindent bevetettek, reklamáltak, tizenegyeseket követeltek, de a Heves megyei bírók nem fújták be nekik az ilyenkor „szokásos kötelező hazait”. A vendégcsapat kontráiba támadóik most már rendszeresen bekapcsolódtak és az utolsó 15 percben futószalagon dolgoztuk ki a helyzeteket, amelyek szintén önmagunkra jellemzően sorban kimaradtak az immár kilencvenkilenc percig tartó mérkőzésen.

Összefoglalva: a négy meghatározó játékosát (Árva, Lovász, Mócsány, Rádi) nélkülöző csapatunk a kiváló teljesítményt nyújtó beugrókkal (Kómár, Rácz) és a nagyszerűen focizó csapattársakkal megérdemelt győzelmet aratott, a jobb körülmények között működő, minket kissé lebecsülő, nagyobb tudású ellenféllel szemben. 

J.B.

 

Mátranovák – Rimóc 0–1 (0–0)
Mátranovák, 100 néző, vezette: Nyeste J. (Jávorszki Z., Gyetvai P.)

Mátranovák: Peleskei – Nánási, Varga, Pataki (Baranyi), Szoó – Kovács (Új), Tóth P., Líber Zs., Szőllősi – Oravecz, Kotroczó. Játékos-edző: Baranyi Miklós.

Rimóc: Oláh T. – Laczkó, Kuris, Kómár, Chikán T. – Kelecsényi, Rácz, Bangó B., Bangó N. – Bangó R., Vincze. Edző: Vidomusz Tibor. Gl.: Vincze.

Sárga lap: Varga, Szoó, Kovács, ill. Kómár, Bangó N.

Jók: Nánási, ill. az egész csapat.

Baranyi Miklós: – Az utolsó hazai mérkőzésen a sok kihagyott helyzet miatt sajnos elvesztettük a mérkőzést.
Vidomusz Tibor: – Nagyon jó talajú pályán élveztük a játékot, kontráink veszélyesek voltak, így idegenben tavasszal továbbra is hibátlanok vagyunk. További sok sikert a Mátranováknak.

süti beállítások módosítása