"Rossz időben" értékes pont

2011.04.22. 22:01

 

Hullámvölgy minden csapat életében van, és most mi igazán nehéz időket élünk. Ezen a mérkőzésen a taktikánk az volt hogy tudatosan vissza állva, zártan védekezzünk és ebből próbáljunk gyors kontra támadásokat indítani. Ami sajnos a mérkőzés folyamán nem igazán jött össze. Mezőnyjáték folyt a pályán, igazán helyzetek nélkül. Az első félidőben legnagyobb lehetőség a vendégek előtt adódott, amit kapufával fejeztek be.

A második félidő számunkra rosszul kezdődött, hatalmas bombagóllal szereztek vezetést a vendégek.( 0-1) Az idő előrehaladtával egyre nyugodtabban és egyre megfontoltabb futballt játszott a vendégcsapat. Mi pedig megpróbáltunk támadni, hiszen ekkor már semmi veszítenivalónk nem volt, de képtelenek voltunk helyzetet kialakítani.

A második félidő közepe felé nagy segítségünkre jött a vendégek kiállítása. Így emberelőnybe kerülve többször sikerült az ellenfél kapuja elé kerülnünk. Egy formás támadás után Bangó N. a bal oldalon kilépve szépen helyezett a hosszú sarokba. ( 1-1)

A gól után is támadgattunk, ám a saját térfelünkön való labdavesztések állandó veszélyt jelentettek a csapatunk kapujára. Egy ilyen labdavesztés után a Berkenyeiek csatára két embert kicselezett és nagyszerűen helyezett O. Tibor kapujába. (1-2)

Úgy tűnt folytatódik a tavaszi veszőfutásunk, ám csapatunk segítségére sietett a játékvezető. A kiemelkedően játszó Bangó N. hatalmasat esett a 16-oson belül. 11-es! A büntetőt a házi gólkirályunk Oláh T. magabiztosan értékesítette. (2-2)

A mérkőzés folyamán a Berkeny felülmúlt minket, mi nagyon visszafogottan játszottunk. De végre a szerencse kereke felénk fordult, és nagyon értékes pontot szereztünk.

Mérkőzés szomorú történéséhez tartozik még, hogy Mócsány R. megsérült és Chikán Tamást pedig a játékvezető a 90.percben kiállította. Így mindkettőjüket sajnos nélkülözni kell a következő mérkőzésen.

 

Rimóc - Berkenye

2011.04.22. 19:57

Rimóc - Berkenye 2:2 (0:0)

süti beállítások módosítása