Minden csapatrészben csődöt mondtunk!

Oktatott az ellenfél

 

Erős kellemetlen szélben kezdődő találkozón a hazaiak rövid idő elteltével megszerezték Fortuna, illetve a vendég védelem segítségével a vezetést. Jobbról belőtt labdába védő kézzel beleütött. Tizenegyes, melyet a kapusunk értékesített (1:0) Gyorsan jött a válasz is. A tizenhatosnál szabadrúgást kapott a vendégcsapat (a hazaiak közül többen vitatták a bírói ítéletet). Az első kísérlet levágódott a sorfalunkról, de az ismétlés már a kapunkba kötött ki (1:1).A következő támadásuktól már „ledermedtünk”, mert a félpályáról indított akciójukat akadálytalanul vezethették és a tizenhatosról leadott lövés a léc alá vágódott (1:2). Gyakorlatilag esemény nélkül hoztuk le a félidő második felét.

Szünet után aktívan kezdtünk, egy támadáson belül Bangó Norbit kétszer is buktatták a büntetőterületen belül, ismét tizenegyes, amelyet Oláh Tibor most még magabiztosabban értékesített (2:2). Reményeink gyorsan lelombozódtak. A végig jó focizó ellenfél egy mintaszerű akció végén (tizenhatoson belül kilőtte az alsó sarkot, újra átvette a vezetést (2:3). Kevés idő elteltével hasonlóan az előző szituációhoz (szintén a védelmünk hathatós asszisztálása mellett) növelték az előnyüket (2:4). Mi is kísérleteztünk, tizennégy méterről Vincze Benjamin pörgetését, Árva Robi a kapufára lőtte, egész mérkőzésen ez az egy valamirevaló támadásunk volt, valamint a tizenhatos sarkáról Oláh Tibor által végrehajtott ígéretes szabadrúgással veszélyeztettünk.

Összefoglalva elmondható, egy fizikálisan jól felkészült harcos, kapunk előtt gólerős (hat lehetőségből négy mintaszerű gól) csapat ellen a mai napon a védelmünk „átjáró háznak” bizonyult. Középpályán a labdaszerzésünk, támadásszervezésünk gyenge volt. Támadó játékunk már három félidő óta nem létezik. De talán legnagyobb problémánk a gondolkodásunkkal van. Elhittük, hogy jó csapat vagyunk, de ebből több mint 130 perce semmit sem mutattunk. Sürgősen rendezni kell a dolgokat, hogy a Nőtincs és Berkenye elleni meccsünk ne legyen eredménytelen és nézőriogató.

J.B.

 

Rimóc – Szurdokpüspöki 2–4 (1–2)

Rimóc, 100 néző, vezette: Gordos Á. (Balázs K., Oláh G.). 

Rimóc: Oláh T. – Chikán T., Kuris, Mócsány, Jusztin – Lovász (Bangó B.), Árva, Laczkó, Bangó N. – Bangó R., Vincze B. (Hodur). Edző: Vidomusz Tibor. 

Szurdokpüspöki: Prezenszki – Pusztai, Szilágyi, Kiss D., Mucsina (Kiss Z.) – Sándor, Gömbicz, Nagy Zs., Pócza (Vass) – Kiss I., Zohó (Dinka). Edző: Vallus Ferenc. 
Gl.: Oláh T. (2., -mindkettőt 11-esből, ill. Nagy Zs. (2), Kiss I. (2). Sárga lap: Kuris, Jusztin, Vincze B., ill. Kiss D., Nagy, Zohó. Jók: Oláh T., Bangó N., Árva, ill. Szilágyi, Sándor, Nagy Zs., Kiss I., Mucsina, Pócza.

Vidomusz Tibor: – Teljesen megérdemelt püspöki siker. Két 11-esen, és egy kapufán kívül kapura nem jelentettünk veszélyt. Sok gyengébb teljesítmény volt jellemző a játékunkra. 
Vallus Ferenc: – Helyenként orkán erejű szélben, végig ellenszélben, motiváltan, egész mérkőzés folyamán kezdeményezően játszottunk. Négy szép találattal megérdemelten szereztük meg a győzelmet.

 

 

süti beállítások módosítása