Rimóc SE-Érsekvadkert 1:1 (1:1)

2012.08.18 17:00,  Rimóc sportpálya 

Vezette : Kovács Tamás (Holecska András, Csáky Tibor)

A 2011/2012 évi területi másodosztályú bajnokság nyugati csoportjának győztese vendégszerepelt a hétvégi fordulóban rimócon. A tavalyi bajnokságban lejátszott 15 mérkőzésből egy döntetlen mellett 14 győzelmet szerzett a vadkerti csapat 63-13-as gólkülönbséggel.

A mérkőzés elején – az első helyzetet kihasználva - Varga révén korán megszerezte a vezetést az újonc vendégcsapat, amire nem sokkal később Laczkó szögletéből Vincze fejjel tudott válaszolni. Az egyenlítést követően a lendületbe kerülő hazaiak uralták a játékot, de a fölény ellenére csak két jelentős helyzetet tudtak kialakítani a megbízhatóan védekező vendégek ellen.

A második félidőre mindkét csapat teljesítménye látványosan visszaesett, de továbbra is a hazaik maradtak az aktívabbak. Azonban az elfáradt vendégek védelmét még így sem sikerült átjátszani a rimóciaknak, így az eredmény már nem változott.


A 2012/2013 -as bajnoki szezon hétvégi nyitófordulója előtt Komár Gábort -a felnőtt csapat játékosedzőjét -kérdeztük a felkészüléssel, az elvárásokkal kapcsolatban.

Hogyan sikerült a felkészülés a 2012/2013 –as bajnokságra?

A felkészülés renben zajlott, viszonylag nagy edzéslétszámmal,heti három foglalkozással.

Mennyire vagy elégedett a felkészülési mérkőzéseken mutatott játékkal?

Három mérkőzést játszottunk, a mutatott játék két mérkőzésen bíztató volt, az egyiken pedig

gyenge teljesítményt nyújtottunk.(Rimóc-Őrhalom 8-1,Rimóc-Óvár 1-3,Óvár-Rimóc 4-2)

Melyik mérkőzés tetszett a legjobban?

A szlovák csapattal idegenben játszott mérkőzés tetszett a legjobban. Annak ellenére, hogy kikaptunk, olyan teljesítményt nyújtottunk, amit ha átmentünk a bajnokságra, sok örömben lehet részünk.

Mennyire sikerült a mérkőzéseken az előre eltervezett taktikát játszanunk?

A tervezett taktika csak részben sikerült, ha minden megvalósult volna 3 győztes meccsünk lenne.

Mik az elvárások az őszi szezonra?

Az én elvárásom ettől a kerettől az, hogy stabil középcsapat legyünk (5-10. hely) és, hogy bárhol, bármikor partiban legyünk bármelyik „megyés” csapattal.

Két új játékos érkezett a csapathoz. Mi az első benyomásod velük kapcsolatban?

Egy új igazolásunk van (Fábián Róbert) +egy játékos igazolása még nem realizálódott (Fekete Szabolcs). Kettejük mellett újra velünk edz a sokáig sérült Bangó Alex.

Köszönjük szépen, és sok sikeres mérkőzést kívánunk erre a szezonra is !

Idegenben sem tudtuk legyőzni a szlovák csapatot

Olováry -Rimóc SE 4:2 (0:1)

Ideális labdarúgó időben érkeztünk a szlovákiai Óvár csapatához a visszavágóra. Zeneszó, kivalló gyepszőnyeg, büfé, valamint a magyarországi helyzethez hasonlóan itt is új öltöző, fogadta a vendégeket. Jól kezdtek a csapatok. Főleg a mieinknél volt jelentős változás, a hazai meccshez képest, gyakorlatilag uraltuk a játékot, helyzeteket dolgoztunk ki (kb 6-8) plusz kiharcoltunk egy tizenegyest, ennyi lehetőségből csak egyet tudtunk kihasználni, míg a hazaiak két komoly lehetőségből egyet értékesítettek. A második félidőben már kiegyenlítettebb játék alakult ki a pályán, amely már az eredményességben is módosult. A hazaiak három góljára nekünk egy szabályos gólra tellett. Emellett rúgtunk még egy érvénytelen gólt, három kapufát, de ez kevés volt az eredményességhez. Végére csak az maradt, hogy ismét gratulálhattunk a hazaiaknak a győzelmükhöz, ők pedig cserébe megemlítették, hogy most jól játszottunk. Összességében többféle kép alakult ki az edzőmeccseken a csapatról, de az első három hazai mérkőzés sok kérdésre választ adhat. Ha a jobbik énünket adjuk, jól játszunk, esetleg gólt, gólokat lövünk, akkor sokszor örülhetünk a csapatunknak, ellenkezőleg…

J.B.

Rimóc SE: Oláh – Kuris, Mócsány, Fábián, Kómár – Laczkó, Rácz I., Árva, Bangó N. – Vincze B. (Lehoczki), Bangó R. (Bangó A.)

Komár Gábor: Kitűnő minőségű pályán jó ellenféllel szemben, jó színvonalú mérkőzésen vereséget szenvedtünk úgy, hogy jól játszottunk, és a sok helyzetünkből csak kettőt értékesítettünk

süti beállítások módosítása