Rimóc SE-Érsekvadkert 1:1 (1:1)

2012.08.18 17:00,  Rimóc sportpálya 

Vezette : Kovács Tamás (Holecska András, Csáky Tibor)

A 2011/2012 évi területi másodosztályú bajnokság nyugati csoportjának győztese vendégszerepelt a hétvégi fordulóban rimócon. A tavalyi bajnokságban lejátszott 15 mérkőzésből egy döntetlen mellett 14 győzelmet szerzett a vadkerti csapat 63-13-as gólkülönbséggel.

A mérkőzés elején – az első helyzetet kihasználva - Varga révén korán megszerezte a vezetést az újonc vendégcsapat, amire nem sokkal később Laczkó szögletéből Vincze fejjel tudott válaszolni. Az egyenlítést követően a lendületbe kerülő hazaiak uralták a játékot, de a fölény ellenére csak két jelentős helyzetet tudtak kialakítani a megbízhatóan védekező vendégek ellen.

A második félidőre mindkét csapat teljesítménye látványosan visszaesett, de továbbra is a hazaik maradtak az aktívabbak. Azonban az elfáradt vendégek védelmét még így sem sikerült átjátszani a rimóciaknak, így az eredmény már nem változott.

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr174718782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása