Vége a Szécsény fóbiának!

 

2012.05.26 18:00, Rimóc, Sportpálya

Rimóc SE - Szécsény VSE 3:1 (2:1)

vezette: Kovács (Babcsán, Csáky)

Aktuális ellenfelünket tiszteltük és komolyan vettük, mert korábbi eredményeik önmagukért beszélnek. A mérkőzés előtt ezer sebből véreztünk, sok volt a hiányzónk ( Lovász, Rádi, Mócsány, Kómár), de tudtuk nincsenek pótolhatatlan játékosok és ebben a  nehéz helyzetben is helyt kell állnunk.

Élvezetes, küzdelmes első félidőt játszott a két csapat. Együttesünk gyorsan átvette a kezdeményezést, amelynek meg is lett a gyümölcse: Bangó R. góljával gyorsan vezetést szereztünk (1-0). A félidő közepétől azonban a vendégek magukhoz ragadták a játék irányítását és Botos révén  kiegyenlítettek. Ezt követően is Oláh Tibinek többször igazolnia kellett megbízható, kitűnő formáját, azonban a jó iramú első félidő végére Vincze remek góllal juttatta újra vezetéshez csapatunkat (2-1).

A második félidőben átengedtük a területet a vendégeknek és vezetésünk birtokában megszálltuk a saját büntetőterületünk előterét. Okosan védekeztünk és a szécsényiek közül nem volt olyan játékos aki átjátszotta volna a védelmünket. Aztán a hajrában egy szép kontra támadás után Vincze lépet ki és újabb találatával végleg felrakta az i-re a pontot (3-1).

A mai nap volt egységünk, önbizalmunk, ami az eredményben is tükröződött. Valaki mindig átsegített minket a mérkőzés hullámvölgyein, és ez a fontos: mindig valaki más. Hihetetlenül jó érzés volt utóbbi hetek sikertelensége után végre nyerni. Jól játszottunk és megérdemelten nyertünk egy szimpatikus ellenfél ellen, akiknek további sok sikert kívánunk. Nekünk pedig nem szabad a lufit túlfújni, hanem tovább kell lépni, és készülni kell a Pásztó elleni fontos mérkőzésre.

Á.R.

Komár Gábor: – A mérkőzés összképe alapján megérdemelt győzelmet arattunk úgy, hogy helyzeteink harmadát értékesítettük. Ez óriási előrelépés az elmúlt meccsekhez képest.
Csábi János, a Szécsény megbízott edzője: – Az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést, de ezt nem tettük meg, így vesztettünk. Gratulálok a hazai csapatnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr24549718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása