Rimóc SE - Nőtincs SE 1:0 (1:0)

Igen fontos mérkőzést játszott csapatunk a hétvégén. A tabella 4. helyén helyet foglaló Nőtincs csapatát láttuk vendégül. A háromesélyes meccset végül sikerült a javunkra fordítani és begyűjteni a három pontot.

A mérkőzés előtt edzőnknek ismét törnie kellett a fejét, hogy hogyan állítsa össze a csapatot, ugyanis ismét sok volt a hiányzó. Különböző okok miatt nem állt rendelkezésre Vincze B., Komár G., Mócsány, Hegedűs, Rácz, Puruczki.

Az öltözőben mindenki átérezte a mérkőzés fontosságát, és ebben a szellemben léptek pályára. Már a meccs elején sikerült helyzeteket kidolgozni a vendég kapu előtt. A 3. percben egy jól elvégzett szöglet után Hodúr T. kiváló fejesével a hazai csapat megszerezte a vezetést. (1:0)

Ezután a Nőtincs csapata - a hátrány ledolgozása céljából - erősebb fokozatba kapcsolt. A hazaiak derekasan állták az ostromot. Mindig volt egy hazai láb, amiben elakadt a labda. Ha viszont már nem volt elegendő láb, akkor jött Oláh T. keze. A küzdelem döntően a két tizenhatos között folyt. A kapuk egy-két pontrúgás után forogtak csak veszélyben. A félidő végéig ez volt a mérkőzés képe.

A második félidőre az eső intenzitása erősödött, ami gátolta a folyamatos játékot. A mérkőzés képe nem sokat változott az első félidőhöz képest. Látszott hogy a Nőtincs csapata mindent megtesz az eredmény módosítása érdekében. Az idő múlásával, és az eredménytelenség miatt, játékuk görcsössé és elképzeléstelenné vált. Nem találták az ellenszert a jól összehangolt rimóci fal áttörésére. A második félidő végén a hazaiaknak több nagy helyzetük is adódott, de ezek rendre kimaradtak. Így a mérkőzés eredménye a lefújásig nem változott.

Összességében egy küzdelmes mérkőzésen, a korai gól megszerzése után a hazai csapat derekas védekezésével és veszélyes kontráival végig kézben tartotta a mérkőzést; nem utolsó sorban most a szerencse is melléjük szegődött.

Egy szurkoló szerint, ha holnap reggelig játsszák ezt a meccset, Nőtincs akkor sem rúg gólt.

Jövő héten szombaton Somos csapatát fogadjuk!

HAJRÁ RIMÓC!!!

Rimóc: Oláh - Kuris, Rádi, Hodúr T., Laczkó - Lovász, Kelecsényi, Bangó B. (Lehoczki), Bangó N., - Árva, Bangó R.

Nőtincs: Balogh- Urali, Schwarcz, Tóth, Miklovicz, - Prukker, Csapó, Nyikos, Kajzinger, - Hunter, Dancsó

Gól: Hodúr T.

Komár G.: az első szögletből gólt fejeltünk -a visszatérő Hodúr jóvoltából-, mely után lelkes, masszív védekezéssel, veszélyes kontrákkal teljesen megérdemelt győzelmet arattunk a jó képességű Nőtincs ellen.

Schwarcz Z.:"A mérkőzés elején kaptunk egy szerencsétlen gólt, ez után rohantunk az eredmény után, voltak lehetőségeink, de ezek kimaradtak. Egy pontot megérdemeltünk volna!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr374370994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása