Szoros mérkőzésen a gól nélküli első félidőt követően a második játékrészben három gólt rúgott a rutinosabb Berkenye.

2012.03.25 16:00

Rimóc-Berkenye 0:3 (0:0)

Küzdelmes mérkőzést hozott a két csapat összecsapása. A nézők szép dolgokat láthattak, de a nagy szél miatt sok átadási hiba is akadt.

Csapatunk óvatos szisztémában kezdet. Szervezett védekezéssel igyekeztünk minél gyorsabban eljutni az ellenfél kapuja elé. Az első félidőben nem nyíltunk ki, lezártuk a területeket, így a vendégcsapat nem nagyon tudott a kapunk közelébe kerülni. Hiába birtokolták többet a labdát „helyzetecskék” nekünk adódtak.

A második félidő elején aztán jött a fordulat, hátul egy rövidzárlat után ellenfelünk csatára könyörtelenül kihasználta a ziccert. Rögtön módosítottunk a taktikánkon, feljebb toltuk a védekezésünket, középpályásaink jobban beléptek a támadásokba, aminek az lett az eredménye, hogy a vendégek ezek után még két gólt szereztek.

Összességében elmondható, hogy az első gól eldöntötte a három pont sorsát és végül megérdemelt győzelmet aratott a berkenyei csapat. Számunkra a vereség fájó, de nem történt tragédia. A feladat adott: a következő Bercel elleni mérkőzésen már javítani kell!

Rimóc- Oláh- Mócsány, Kuris, Laczkó, Komár- Bangó N., Kelecsényi,Lovász,Rácz,- Bangó R.(Rádi 66'),Árva

Berkenye- Hisbéli- Hannus, Bábik (Rottenbacher 66'), Zsibók, Földvári - Lestyánszki (Kabai 46'), Nagy, Rottek, Balázs,-Greff, Fábri (Bánföldi 80')
Gl.: Fábri 50', Rottek 78', 88'

Á.R.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr494339194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása