Megtört a szécsényiek győzelmi szériája

 

2012.03.17.

A tavaszi szezon utolsó felkészülési mérkőzésén Vincze korai találata elegendőnek bizonyult a győzelemhez a rendkívül enervált, támadásban elképzelés nélkül focizó szécsény ellen.

Nézőpont kérdése, de a győzelem értékét növeli, vagy inkább csökkenti, hogy a mérkőzés előtt lasszóval kellett embereket keríteni a vendégek kezdőcsapatába öt hiányzó játékos miatt (Bangó N., Lovász, Puruczki, Rácz I., Mócsány) így fordulhatott elő, hogy a rimóciak között helyet kapott a Balassagyarmaton focizó Hodúr Gergő is.

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban –Horváth fejese a kapufán csattant- ám néhány perccel később Vincze került helyzetbe, aki nem hibázta el a lehetőséget. A vezető találatot követően a szécsényiek mezőnyfölényben játszottak, de komolyabb lehetőségig nem jutottak el. A második félidőre  Hegedűs sérülése miatt tíz emberre fogyatkozott a vendég csapat, de a hazaiak még így sem tudtak igazi helyzetet kialakítani Oláh kapujánál. A félidő egyedüli említésre érdemes lehetősége Bangó R. nevéhez köthető, aki tizenhat méterről emelt a jobb felső sarokba, de Csampa kapus hárítani tudott, így az eredmény már nem változott.

Rimóc- Oláh –Kuris, Komár, Hegedűs, Laczkó, -Árva, Kelecsényi, Hodúr G., Lehoczki- Vincze (Hodúr T.), Bangó R.

Gl.: Vincze (15’)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr804320807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása