Ami történt, megtörtént:-)

2011.05.17. 23:09

Somoskőújfalu-Rimóc 0-8

A vasárnap az Úr napja, pihenés ideje, nekünk azonban mást rendelt a Jóisten. Május 15-én Somoskőújfaluba kellett utaznunk, aminek utólag nagyon is örülünk.

Jó talajú pályán csapatunk már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést. A második félidőben is remek teljesítményt nyújtottunk, a gyorsan vezetett támadásokból szebbnél szebb gólokat szereztünk. A Somos alárendelt szerepet játszott, és teljesen összeomlott.

A születésnaposunk, Chikán Tamás nagyszerűen játszott, 3 gólt is rúgott. Ez az ő napja volt.

Csapatunknak volt egysége, önbizalma, és ez az eredményben is tükröződött.

Történelmet irtunk, mert ebben az osztályban ilyen nagy arányú győzelmet még nem arattunk. De ne feledjük: teljesen mindegy, hogy valaki az utolsókat mennyire veri meg, ha az előtte levőkkel nem tudja felvenni a versenyt. Ezért azt mondanám ennek győzelemnek akkor lenne igazán értéke ha a következő mérkőzésünket Karancslapujtő ellen itthon végre sikerrel vennénk.

 Á.R.

 

Somoskőújfalu – Rimóc 0–8 (0–5) 
Somoskőújfalu, 100 néző, vezette: Smelkó K. (Tóth I., Nagy S.).
Somoskőújfalu: Rigó Cs. (Németh) – Váradi, Kiss, Mátrai, Ornyik (Póczos) – Berki, Molnár G., Horváth (Hakkel), Rigó Sz. – Borsós, Balázs. Játékos-edző: Ornyik Róbert. 
Rimóc: Oláh T. (Vincze G.) – Laczkó, Kuris, Kelecsényi, Rádi – Lovász (ifj. Oláh T.), Rácz, Chikán T., Árva – Bangó R., Vincze B. Edző: Vidomusz Tibor. Gl.: Chikán T. (3), Árva (3), Bangó R., Oláh T. (11-esből). Sárga lap: Kiss, ill. Chikán T. Jók:Váradi, ill. az egész csapat.

A négy kulcsemberét nélkülöző hazai csapat hibát-hibára halmozott, a játékuk szétesett, s a mérkőzés már az első félidő közepén eldőlt. Fordulás után már csak a csúfos vereség elkerülése volt a cél, ami nem sikerült. 
Ornyik Róbert: – Már csak három mérkőzés van hátra a szenvedésünkből. Gratulálok a vendégcsapatnak. 
Vidomusz Tibor: – Az eredmény önmagáért beszél, az eddig hiányolt kontragólok abszolút bejöttek. A somosiaknak további sikereket kívánok.

 

süti beállítások módosítása