Nem bírtuk a hajrát

Somoskőújfalu - Rimóc SE 3:1 (1:0)

A két csapat őszi mérkőzésén elszenvedett nagyarányú vereségért visszavágva - ezúttal is mély talajú pályán, az évszakhoz képest zord időjárási körülmények között - a somosi csapat a mérkőzés utolsó negyedében szerzett két találattal megérdemelten szerezte meg a három bajnoki pontot.

Rimóc kezdett lendületesebben, egy ideig a két tizenhatos között csordogált a játék, hol az egyik, hol a másik kapu forgott veszélyben, de a két portás mellől a szerencse sem pártolt el. Majd első félidő vége felé kicsit váratlanul a hazaiak megszerezték a vezetést. Somosiak középpályása elfutott a jobb oldalon és beadását az érkező támadójuk a kapuba rúgta (1:0).

A második félidőben folytatódott az iram, hullámzott a játék, Csampának egyszer-kétszer igazolnia kellett megbízható, kitűnő formáját. A játékrész derekán sikerült az egyenlítés. Egy jobb oldali beadás után nagy kavarodás támadt a somosi kapu előtt, majd Kelecsényi elé esett a labda aki a megdöbbent kapus és hazai védők mellet gurított az ellenfél kapujába (1-1).

A folytatásban azt hittük döntetlen szaga lesz a mérkőzésnek. Tévedtünk. A hajrában 9 perc alatt eldőlt minden. A hazaiak élesen nyesett beadását Berki szinte az alapvonalról magasra emelkedve küldte a hálóba (2-1).

Még tartott a rövidzárlat, amikor a hazaiak játékosa 18 méterről lövésre szánta el magát, a felső lécről kijött labdát a jól érkező csatár a halóba helyezte (3-1). A gól után minden reménye elszállt csapatunknak.

Úgy is mondhatnánk: az egyiknek sikerült, a másiknak nem. Élvezetes, küzdelmes meccset játszott a két csapat, mely során sajnos ezúttal nem sikerült bevenni a „Somosi várat”. Bátran játszó csapatunk, némi szerencsével az egyik pontot elrabolhatta volna a hazaiaktól.

Rimóc: Csampa - Laczkó, Kelecsényi, Mocsány, Farkas - Fábián, Rácz, Árva - Bangó A. ( Szilvási), Beszkid, ( Vincze) Bangó N. ( Botos)

Sárga lap: Fábián, Bangó A., Rácz I.

Gól: Kelecsényi

Á.R.

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr715204433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása