Érsekvadkert SE - Rimóc SE 2:3 (1:1)

Nem túl ideális körülmények között, közepes színvonalú, küzdős mérkőzésen sikerült begyűjteni a három pontot Érsekvadkert ellen. Így eredményesen vágtunk neki a tavaszi szezonnak.

A 16. fordulóban Érsekvadkert ellen kezdtük a tavaszi szezont a balassagyarmati műfüves pályán. Csapatunk teljes létszámmal vághatott neki a szezonkezdő meccsnek. A fényviszonyok és a csúszós talaj alaposan megnehezítette a csapatok dolgát. Az első félidő elején a hazaiak akarata érvényesült, járatták a labdát, de egy-két lehetőségen kívül nem sok vizet zavartak védelmi falunk előtt. A félidő közepén egy eladott labda után mégis kihasználta a hazai csapat az adódó emberfölényt és megszerezte a vezetést. Elég váratlanul. (1:0)

A gól meglepte csapatunkat, de nem csüggedtek a fiúk. Pár perc elteltével Beszkid A. harcosságának köszönhetően büntetőhöz jutottunk. A büntetőt Kelecsényi magabiztosan értékesítette (1:1)

A szünet után átvette csapatunk a kezdeményezést, magasabb fokozatba kapcsoltunk. Köszönhetően a félidőbe beálló három támadó szellemű játékosnak. Sikerült hosszú percekig a hazai csapat térfelén tartani a labdát. Aztán Bangó R. egy kitűnő egyéni megmozdulás után jó húsz méterről bevette a hazai kaput. A hazai kapust váratlanul érte, és kiejtette a kezéből a csúszós játékszert. (1:2)

A vezetés megszerzése után - tisztázatlan okokból - homokszem került a gépezetünkbe. Kapkodó, pontatlan játékot játszottunk, csak kerestük a labdát, lemaradtunk ütemekkel. Sajnos a hibák megbosszulták magukat. A leshatáron kiváló labdát kapó Varga Gyulát Mócsány lerántással állította meg. De a játékvezető - érthetetlenül - büntetőt ítélt. Ezt semmi nem indokolta, hiszen jóval a tizenhatoson kívül történt a kontakt. A büntetőt Holman T. értékesítette. (2:2)

Ezután a gól után, küzdelemmé alakult a mérkőzés. Pár perccel a vége előtt szabadrúgáshoz jutottunk; a beívelt labdát Fábián R. senkitől sem zavartatva hét méterről a kapuba fejelte. (2:3)

A hátralévő időben Érsakvadkert megpróbált mindent, de játékosaink mindig jókor voltak jó helyen, így maradt az eredmény.

Összegezve: Küzdős, izgalmas mérkőzésen nehezen, de megérdemelten szereztük meg a három pontot. Sok jó teljesítmény eredményezte ezt agyőzelmet, de pontosabban,gyorsabban, és nem utolsó sorban fegyelmezettebben kell játszani a jövőben. Végül nem mehetünk el szó nélkül a játékvezető ténykedése mellet. Miért kell főszerepet vállalni egy ilyen küzdelemben?!

Jövő héten rangadót játszik csapatunk Szécsény vendégeként (szombat 15:00)!

HAJRÁ RIMÓC!!!


Rimóc: Csampa - Laczkó, Fábián, Hodúr (Árva), Mócsány - Rácz, Kelecsényi, Szilvási (Farkas) - Botos(Bangó R.), Beszkid (Vincze), Bangó N.(Bangó A.)

Gól: Kelecsényi, Bangó R., Fábián

 

További eredmények:

Somos SE - Berkenye SE 1:0

Bercel KSK - Mátranovák VSC 0:0

Nőtincs SE- Pásztó SK 2:1

Karancslapujtő KSE - Palotás SE 3:0

Héhalom SE - Karancskeszi KSE 0:3

Szurdokpüspöki TK - Szécsény VSE 0:3

Balassagyarmati VSE szabadnap

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr435123586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása