Saját magunknak köszönhetjük, hogy nem három ponttal tértünk haza Palotásról. Kezünkben volt a mérkőzés.


A 14. fordulóban csapatunk - a jó formában lévő, a tabella 4. helyén helyet foglaló - Palotásra utazott. Mindenképp pont/pontok szerzése volt a cél. Támadólag léptünk fel az első perctől fogva. A félidő elején több helyzetet dolgoztunk ki. Többen is megszerezhették volna a vezetést csapatunknak. Többek között Bangó N., Bangó R., Árva R. és Mócsány R. is majdnem 100%-os helyzetet hibázott el. Ilyenkor szokás mondani, hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát... És ez ismét bebizonyosodott. Rácz I. vesztett balszerencsésen labdát, amiből a palotásiak kontratámadást vezettek. A tizenhatos előtt Mócsány már csak szabálytalanság árán tudta megállítani a kapura törő Sipost. A szabadrúgást Jele Z. - a tőle megszokott pontossággal - helyezte Oláh kapujába, megszerezve ezzel a palotási vezetést. (1:0)

A félidei 'zűrzavar' után egy másik rimóci csapat jött ki a pályára. Egyre inkább átvettük a kezdeményezést és ismét több gólhelyzetet sikerült kialakítani. Mindhiába. A hazai háló egyszer sem rezzent. Aztán a második félidő utolsó perceiben Kelecsényi bonyolódott cselsorozatba, a hazaiak csak szabálytalanul tudták megállítani. A megítélt szabadrúgást Oláh T. - a tőle megszokott pontossággal - lőtte a hazai kapuba, így kiegyenlítette a számlát. (1:1)

Összegezve: Az eredmény - ránézésre, és a két csapat őszi formáját tekintve - számunkra hízelgő, de a mérkőzés képe alapján csalódottan, hiányérzettel térhettünk haza Palotásról. Több mint tíz gólhelyzetet sem sikerült gólra váltani! Ez már luxus minden szinten! Be kell látni, nem megy a góllövés!

Jövő héten szombaton (13 órakor) az őszi szezon utolsó mérkőzésén Szurdokpüspöki csapatát fogadjuk otthon, Rimócon.

Mindenáron győzni kell! Győzelemmel kell búcsúztatni ezt a felejthető őszi szezont.

Hajrá Rimóc!!!

M. R.

Palotás – Rimóc 1–1 (1–0)
Palotás, 50 néző, vezette: Kovács T. ( Dobsonyi L., Szász K.). 
Palotás: Lados – Here, Andó, Géczi, Jambrich – Sipos, Tancsik, Jele Z., Huszár – Korecz (Hegyi) Pásztor. Edző: Hegyi Tamás. 
Rimóc: Oláh T. – Mócsány, Kuris, Rádi, Fábián – Laczkó (Beszkid), Kelecsényi, Rácz, Bangó N. – Árva, Bangó R. (Vincze B.). Játékos-edző: Komár Gábor. 
Gl.: Jele Z., ill. Oláh T. Sárga lap: Tancsik, ill. Árva. 

Jók:Géczi, Jambrich, Andó, ill. Oláh T., Mócsány, Bangó N. 

Hegyi Tamás: – Az idény leggyengébb játékával rukkoltunk elő, enerváltan játszottunk. Sajnos úgy látom az őszi szezon végére egy kicsit leült a csapat. Ezen a mérkőzésen örüljünk az egy pontnak is. 
Komár Gábor: – Bár az utolsó percekben egyenlítettünk, a helyzeteink alapján közelebb álltunk a győzelemhez. A második félidő játékához gratulálok a csapatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr134915158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása