Mátranováki VSC - Rimóc SE 6:0 (4:0)

Hatalmas pofonba szaladt csapatunk Mátranovákon. Az eredmény hízelgő, hiszen ha kétjegyű lett volna, akkor sem szólhatunk egy szót sem.

Több hiányzóval indultunk Mátranovákra. Nem számolhattunk sérülés miatt Komár G, Lovász B, Bangó A; eltiltás miatt Rácz I.; egyéb elfoglaltság miatt Hegedűs A., Bangó R. játékára. Ez összesen hat játékos...

A mérkőzés elején, az első 20 percben egyenlő erők küzdelme zajlott a pályán. Helyzet volt itt is és ott is. Talán nagyobb helyzetek ebben az időszakban a vendégek előtt adódtak. Aztán megváltozott a mérkőzés képe. Egy szélen vezetett hazai támadás után, a beívelt labdát a hazaiak 'gólzsákja' Tóth P. mellre vette - ezzel becsapva védőjét - majd elegáns mozdulattal a vendég kapu bal oldalába emelt. (1:0)

A középkezdés után Mócsány adta el a labdát.  A novákiak lecsaptak rá és a mintaszerű akció végén már kettőre nőtt a különbség.(2:0) A harmadik gólt is megelőzött egy védelmi hiba, amit Oravecz könyörtelenül kihasznált, és megszerezte a novákiak harmadik gólját. (3:0) A negyedik gól egy közelről elvégzett hazai szabadrúgásból született. Tóth P. kiváló szabadrúgása a bal kapufa mellett lengette meg a hálót. (4:0)

Ez a négy gól összesen húsz perc alatt esett, amiből látszik, hogy a vendégcsapat teljesen összeesett. A bajt tetézte, a játékosok közötti nézeteltérés is.

A második félidőre a vendég csapat egy kicsit összekapta magát. Több labdát szereztek középpályán, stabilabbak lettek hátul, de erőt, dinamizmus és ötletet nem tudtak vinni a játékba. Egy-két helyzetet és néhány szögletet jegyezhettünk ezen időszakban. A hazaiak viszont folytatták, amit az első félidőben olyan hatékonyan véghez vittek.

Veszélyes támadásokat vezettek, néha az ügyetlenkedésük, néha az önfeláldozó vendég védők akadályozták meg az újabb gólokat. Ám nem sokat kellett várni az ötödik hazai gólra. Szép egyéni akció végén egy megpattant lövés jelentette az ötödiket... (5:0)

Pár perc múlva Oravecz került helyzetbe. Első lövését Oláh T. még védeni tudta, ám a kipattanó ismét hozzá került és másodszor már nem hibázott. (6:0)

Ezek voltak a száraz tények...

Összegezve: Súlyos, kiütéses vereséget szenvedtünk a jó formában, és a mai napon egy másik dimenzióban futballozó Mátranovák csapatától. Lehetne magyarázkodni, azzal hogy tartalékosan tudtunk kiállni, de nem kell! Gyengék voltunk erőben, akaratban, ötletben és helyzetkihasználásban. De egyvalamiben jobbak: HANGBAN!  Helyre kell tenni a fejeket. Mindenkinek meg van a maga helye a csapatban, ne akarjon senki se többet, se kevesebbet vállalni. Tegye hozzá, azt, ami benne van mint emberileg, mint tudásban. Mind a három fronton (védelem, középpálya,támadósor) magasan alul teljesítettünk. De nincs minden veszve...

Nincs más hátra, mint előre! Van még öt forduló, lehet és illik is javítani, kiköszörülni a csorbát!

Következő forduló: Rimóc - Nőtincs október 28. vasárnap 14:00  Rimóci sportpálya

Hajrá Rimóc!!!

M.R.

 

Rimóc: Oláh - Kuris, Kelecsényi, Mócsány, Rádi - Árva, Fábián, Laczkó, Bangó N. - Vincze(Kis I.), Beszkid A.

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr794860145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása