Gólzápor az esőben

2013.02.03. 21:41

Vincze Benjamin régi önmagát idézve triplázott

2013-02-02 Balassagyarmat, műfüves pálya

Patak-Rimóc 4-6 (2-3)

Hideg időben, folyamatos esőben játszottuk az első edzőmérkőzésünket, amely villanyfény mellett a balassagyarmati műfüves pályán került megrendezésre, az ellenfél a megyei első osztállyal kacérkodó Patak volt. A kiegyenlített első félidei játékot 4-5 kapu előtti villanásunk jellemezte, melynek eredményeként együttesünk látványos gólokat szerzett, amelyet az ellenfelünk „könnyedén kiegyenlített”. A második félidőt már magasabb fokozatban kezdtük, amelynek eredményeként látványos támadó játékkal - kontratámadásokkal - szép gólokat szerezve nyertük meg a mérkőzést, úgy hogy a (fáradó) ellenfél ismét könnyedén talált 2 gólt.

Összefoglalva: nem igazán labdarúgásra alkalmas időben lejátszott edzőmérkőzésen, a második félidőben rég látott támadó játékot mutatva szereztünk magabiztos győzelmet (még egy tizenegyest is elkönnyelműsködtünk) a mérkőzés nagy részében jól játszó ellenféllel szemben.

 J.B.

Rimóc: Csampa – Rádi – Hodur (Farkas) – Fábián – Mócsány – Laczkó – Rácz – Kelecsényi – Bangó N. – Vincze – Bangó R. (Beszkid)

Gólszerzők: Vincze (3), Bangó N., Bangó R., Fábián

Elkezdődött a felkészülés

2013.02.03. 21:39

Megkezdte felkészülését a felnőtt csaptunk

2013.01.24-én megtartott első edzéssel megkezdte a felkészülést a felnőtt csapatunk a tavaszi bajnoki szezonra. A menetrend a következő képen alakul az elkövetkező időszakra:

2013-02-02  17:00         Rimóc-Patak edzőmérkőzés (Balassagyarmat, műfüves pálya)

2013-02-10  12:00         Dejtár-Rimóc edzőmérkőzés (Balassagyarmat, műfüves pálya)

2013-02-16   13:00        BgyU19-Rimóc edzőmérkőzés (Balassagyarmat, műfüves pálya)

2013-02-23   17:00        Rimóc-Szügy (Balassagyarmat, műfüves pálya)

Teremtornák Rimócon

2013.02.03. 21:15

Három teremlabdarúgó torna került megrendezésre a rimóci sportcsarnokban

Az immár hagyományos és nagy sikernek örvendő teremlabdarúgó torna sorozat újabb állomásához érkezett, ezúttal is Tapsi-Hapsi kupa, Amatőr Rimóc kupa valamint a legnagyobb érdeklődéssel övezett Profi Rimóc kupa került megrendezésre a karácsony és szilveszter közötti időszakban.

Rekord számú nézőközönség előtt lejátszott Profi Rimóc kupát - Novák János vezetésével izgalmas végjátékkal a Lila Cum csapata nyerte az ezüstérmes Rimóc csapata és a bronz érmes Club Classics előtt. A különdíjasok között a gólkirály Novák János (Lila Cum), a torna legjobb játékosa Jusztin Bálint (Club Classics), míg a torna legjobb kapusa Horvát István (Banett Bt) lett.

teremtorna.png

Évzáró összejövetel

2013.02.03. 20:59

Évet értékeltek a csapatvezetők

Megtartotta évzáró összejövetelét a rimóci sportegyesület, ahol a szokásos gyakorlatnak megfelelően ezúttal is az egyesület vezetősége valamint a csapatok edzői értékelték az őszi teljesítményt.

Komár Gábor - a felnőtt csapat edzőjének beszámolója alapján- csapatunk a 11. helyen végzett az őszi idényben, ami a célként kitűzött 5-10 helyezésnél rosszabb szereplést jelentett. Az elvárásoknál rosszabb teljesítmény főként a kiábrándító idegenbeli szereplés miatt következhetett be, idegenben lejátszott hat mérkőzésen mindössze egy pontot sikerült szerezni csapatunknak. A hazai mérleg némiképp jobban alakult, nyolc mérkőzésen öt győzelem mellett két vereség és egy döntetlen eredmény született. A képzeletbeli házi góllövő listát hét találattal Oláh Tibor vezeti, második helyen holtversenyben - 4-4 találattal - Vincze Benjamin és Bangó Rómeó, míg  a harmadik helyen Kelecsényi Gábor végzett három találattal. A mérkőzéseken nyújtott teljesítmény alapján készített edzői listán első helyen végzett 5,4-as átlagosztályzattal Rádi Balázs, második 5,3 -as átlagosztályzattal Bangó Norbert, míg a harmadik helyen 5,2-es átlagosztályzattal Oláh Tibor, Kelecsényi Gábor, valamint Kuris Péter végzett.

Tavasszal a fő célkitűzés mindenképp a kiegyensúlyozottabb teljesítmény nyújtása, valamint a támadó szekció  gólképességének növelése lesz.

2012osz_l_2.png

2012osz_er.png

süti beállítások módosítása