Gólzápor az esőben

2013.02.03. 21:41

Vincze Benjamin régi önmagát idézve triplázott

2013-02-02 Balassagyarmat, műfüves pálya

Patak-Rimóc 4-6 (2-3)

Hideg időben, folyamatos esőben játszottuk az első edzőmérkőzésünket, amely villanyfény mellett a balassagyarmati műfüves pályán került megrendezésre, az ellenfél a megyei első osztállyal kacérkodó Patak volt. A kiegyenlített első félidei játékot 4-5 kapu előtti villanásunk jellemezte, melynek eredményeként együttesünk látványos gólokat szerzett, amelyet az ellenfelünk „könnyedén kiegyenlített”. A második félidőt már magasabb fokozatban kezdtük, amelynek eredményeként látványos támadó játékkal - kontratámadásokkal - szép gólokat szerezve nyertük meg a mérkőzést, úgy hogy a (fáradó) ellenfél ismét könnyedén talált 2 gólt.

Összefoglalva: nem igazán labdarúgásra alkalmas időben lejátszott edzőmérkőzésen, a második félidőben rég látott támadó játékot mutatva szereztünk magabiztos győzelmet (még egy tizenegyest is elkönnyelműsködtünk) a mérkőzés nagy részében jól játszó ellenféllel szemben.

 J.B.

Rimóc: Csampa – Rádi – Hodur (Farkas) – Fábián – Mócsány – Laczkó – Rácz – Kelecsényi – Bangó N. – Vincze – Bangó R. (Beszkid)

Gólszerzők: Vincze (3), Bangó N., Bangó R., Fábián

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr55061291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása