Megtört a szécsényiek győzelmi szériája

 

2012.03.17.

A tavaszi szezon utolsó felkészülési mérkőzésén Vincze korai találata elegendőnek bizonyult a győzelemhez a rendkívül enervált, támadásban elképzelés nélkül focizó szécsény ellen.

Nézőpont kérdése, de a győzelem értékét növeli, vagy inkább csökkenti, hogy a mérkőzés előtt lasszóval kellett embereket keríteni a vendégek kezdőcsapatába öt hiányzó játékos miatt (Bangó N., Lovász, Puruczki, Rácz I., Mócsány) így fordulhatott elő, hogy a rimóciak között helyet kapott a Balassagyarmaton focizó Hodúr Gergő is.

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban –Horváth fejese a kapufán csattant- ám néhány perccel később Vincze került helyzetbe, aki nem hibázta el a lehetőséget. A vezető találatot követően a szécsényiek mezőnyfölényben játszottak, de komolyabb lehetőségig nem jutottak el. A második félidőre  Hegedűs sérülése miatt tíz emberre fogyatkozott a vendég csapat, de a hazaiak még így sem tudtak igazi helyzetet kialakítani Oláh kapujánál. A félidő egyedüli említésre érdemes lehetősége Bangó R. nevéhez köthető, aki tizenhat méterről emelt a jobb felső sarokba, de Csampa kapus hárítani tudott, így az eredmény már nem változott.

Rimóc- Oláh –Kuris, Komár, Hegedűs, Laczkó, -Árva, Kelecsényi, Hodúr G., Lehoczki- Vincze (Hodúr T.), Bangó R.

Gl.: Vincze (15’)

 

Kiestünk a kupából

2012.03.12. 20:10

 Második félidei ébredés csak a vereség elkerülésére volt elég

Ságújfalu KSE (II.o.) –  Rimóc SE (I.o.)

2012.03.11.

 

Nem találta az ellenszert a lelkesen kezdő Ságújfalu ellen a rendkívül enervált vendégcsapat, így nem volt meglepő, hogy a teljes védelem asszisztálása mellett már a második hazai támadás góllal zárult. A gól után némiképp kiegyenlítettebbé vált a játék, de igazán említésre méltó esemény csak Bangó R nevéhez köthető, aki a védők közül kilépve zúgó kapufát rúgott. Másra nem telet az első félidőben a magasabb osztályban jegyzett csapattól.

A második félidőben már egy motiváltabb, a mérkőzést komolyan vevő vendégcsapat jött ki a pályára, ez rövidesen megmutatkozott az eredményen is, Vincze és Bangó R találatával sikerült megfordítani az eredményt. Ekkor talán a rimóciak úgy gondolták, hogy megnyerték a mérkőzést, egy-két óriási helyzet elkönnyelműsködését követően a 85. percben a vendégek válasza fájdalmas volt. Újra a védelem asszisztálása mellett egyenlített az alacsonyabb osztályú csapat, ami a kupa szabályok alapján a továbbjutást jelentette.

Összességében elmondható, hogy hideg szeles időjárási körülmények között –az első félidőben a hazaiakat támogatta az erős szél – ám a nagy küzdelem ellenére a kapusokat nem tették igazán próbára a csapatok.

Oláh -Mócsány, Kuris, Puruczki (Hegedűs), Rácz I., Oláh Zs., Kelecsényi, Árva, Bangó N.- Bangó R.(Lehoczki), Vincze

Gl.:Vincze, Bangó R.

süti beállítások módosítása