Megvan a góllövő cipő!?

2012.06.02. 22:02

 Pásztó SK - Rimóc SE 0:3 (0:2)

Hatpontos mérkőzésen a szerencse végre valahára a Mi oldalunkra állt. A megfiatalított, gyors játékosokból álló Pásztót sikerült két vállra fektetni. Nem túl szép játékot mutatott csapatunk, de a legfontosabb, hogy magabiztosan tudtunk győzni.

A bajnokság 11. helyén álló Pásztó csapatához utaztunk a hétvégén. Célunk nem titkoltan a pont(ok) szerzése volt. Minden úgy alakult, hogy ez reális céllá vált. Majdnem teljes létszámmal utaztunk Pásztóra.

A mérkőzés elején a hazai csapat vette fel előbb a meccs ritmusát, két helyzettel adták a rimóciak tudtára, hogy bár fiatalok, de győzni akarnak. Mind a kétszer Oláh bravúrjára volt szükség. Aztán felébredt a vendég csapat is. Az első komolyabb akció góllal ért véget. Szép kombináció után Vincze került gólhelyzetbe, és magabiztosan (ezt a szót régen írtam már le vele kapcsolatban) tizenhat méterről a bal alsó sarokba lőtt. (0:1)

A vezetés lendületet adott a vendég csapatnak, és támadásban maradtak. Kuris P. kiválóan indította a bal szélen Bangó N. -t, aki a védőtől és a kifutó kapustól nem ijedt meg. A szerencsének köszönhetően a védő játékos felszabadító lövése Bangó N.-t találta el és a labda a hazaiak hálójában kötött ki. (0:2)

A második szerencsétlenre sikerült gól a hazaiakat teljesen megtörte, játékuk szétesővé vált. Sajnos a vendégek is visszább vettek és a félidő végéig alacsony színvonalú, sok hibával tűzdelt játékot láthattak a nézők. Csak a vitatható bírói ítéletek tüzelték fel őket, olyannyira hogy még az esernyő is előkerült...

A második félidőre egy kicsit összeszedettebb hazai csapat jött ki. Átvették a kezdeményezést, sorra alakítottak ki helyzeteket, munkában tartva ezzel a vendég védelmet. Minden igyekezetük ellenére a vendég kapu érintetlen maradt. A félidő vége felé aztán jött a végső találat. Bangó R. lendületes cselsorozata után született meg a végeredmény. (0:3)

Összességében két gyengén játszó csapat mérkőzését láthatta a kilátogató közönség. A hazaiak játékából hiányzott a rutin, megfontoltság, a vendégek játékából az akarat és az erő. A két csapat közötti különbséget a három gól mégis hűen tükrözte. Megérdemelten vitte el Rimóc csapata a három pontot Pásztóról.

Jövő héten szombaton a tabella 8. helyén álló Bánk csapatát fogadjuk otthon. 18:00-ás kezdéssel.

Fel kell kötni azt a bizonyost, hogy utolsó hazai meccsen méltóan kiszolgáljuk a hazai közönséget!

Hajrá Rimóc!!!

Rimóc: Oláh - Kelecsényi, Kuris (Hegedűs), Mócsány, Rádi (Lovász) - Árva, Rácz I., Bangó N., Laczkó - Bangó R., Vincze (Lehoczki)

Pásztó: Prezenszki -Neumann, Baranyi Sz., Nagy Z., Mócsa- Tóth (Pócza), Molnár (Csépe), Nagy Zs., Falusy, Kurcsik (Ruzsom), Baranyi L.

Gól: Vincze, Bangó N., Bangó R.

Vallus Ferenc : Vendégszerető házigazdák voltunk, egyéni hibáinkból két gólt ajándékoztunk a Rimóciaknak. A látottak alapján nem volt ekkora különbség a csapatok között. Érthetetlen, hogy fiatal csapatunkat miért súlytják rendszeresen a játékvezetők. Igaz, két- három játékosunk is elgondolkodhatna, hogy mit tesz a csapat minél jobb szereplése érdekében.

Komár G.: Közepes teljesítménnyel, az ellenfél hibáit kihasználva, megérdemelt győzelmet arattunk a lelkes hazai csapat ellen. A harmadik gólunk élményszámba ment.

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr744561898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása