(De)Koncentrációs zavarban

2012.05.13. 12:00

 Rimóc SE-Mátranovák SE 0:1 (0:0)

Jobb képességű csapatok ellen továbbra is képtelen a gólszerzésre a rimóci csapat, ezúttal is egygólos mérkőzésen maradt alul -hazai pályán, Mátranovák ellen -egy küzdelmes, túlfokozott izgalmaktól sem mentes mérkőzésen.

A bajnokság 21. fordulójában Mátranovák csapatát fogadtuk. Ellenfelünk a tabella 4. helyén várta a találkozót, még mi a 10. helyen tanyáztunk. A minimális cél legalább egy pont itthon tartása volt. A mérkőzés kezdetén a jobb erőkből álló vendég csapat kezdeményezett, amely helyzetekben is megmutatkozott, Oláh T. munkában volt az első percekben. Aztán rendeződött a helyzet és a hazaiak fokozatosan felvették a ritmust. Rácz Iván 5 perc alatt eldönthette volna a mérkőzést. Kétszer is kiválóan játszotta magát helyzetbe, de mind a kétszer rossz megoldást választott. Ez a két hiba a csapat szempontjából végzetesnek bizonyult...

Ezután mindenki idegesebben, kapkodva - és a legrosszabb - egymást szidva focizott, ami rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Több száz százalékos gólhelyzete volt a hazai csapatnak az első, és a második félidőben is. De mind kimaradt. Az idegesség, kapkodás okozta a hibákat.

A vendégek a 80. percben egy szerencsésen megszerzett labdával, és Tábori kiváló helyzetfelismerésével eldöntötték a három pont sorsát. (0:1)

A hátralévő időben nem sikerült kiegyenlíteni, így az állás 0:1 maradt.

Összességében véve egyenlő erők küzdelmét láthatta a közönség, de ma saját magunknak köszönhetjük, hogy nem szereztünk pontot. A foci csapat játék, mindenki hibázhat. Ha hibázik, bíztassuk, és ne hurrogjunk rá. Ilyen felfokozott idegi állapotban, ne is várja senki, a magabiztos, higgadt támadás befejezést. Csatáraink meg lássák be, hogy valahogy be kellene gyötörni azt a labdát abba a NAGY kapuba! Ha türelmesen, higgadtan focizunk, annak lesz eredménye, az idegeskedésnek, kapkodásnak NINCS!!!

Következő mérkőzés május 19: vasárnap 18:00 Héhalom - Rimóc.

Hajrá RIMÓC!!!

Rimóc: Oláh - Kuris, Komár, Mócsány, Laczkó - Kelecsényi, Árva, Bangó N., Rácz I., - Vincze (Bangó R.), Lovász

Sárga lap: Komár Gábor

Cserepad: Bangó B., Bangó R., Hegedűs A., Lehoczki E.,

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr184505578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása