Gólzáporos hazai győzelem

2012.04.23. 06:52

Rimóc SE - Szurdokpüspöki TK 7:1 (4:0)

Lassú, pontatlan, gyenge színvonalú, sokszor kapkodó játékkal, Vincze B. mesterhármasával behúztuk a kötelezőt - a pályán nem sokat mutató - Szurdokpüspöki ellen.

Újabb hazai mérkőzésre készült csapatunk. Fontos, hatpontos meccsnek ígérkezett a Szurdokpüspöki elleni hazai mérkőzés. Tudtuk, hogy a vendég csapat a tavaszi szezonban eddig nem nagyon remekelt, ahogy MI sem. Edzőnk a mai nap abban a szerencsés helyzetben volt - ami az utóbbi időben nem volt jellemző - hogy 15 hadra fogható játékos közül választhatta ki a kezdő tizenegyet.

Már a mérkőzés elején a hazaiak vették át a kezdeményezést. Látszott, hogy a vendégek a védekezésre építenek. Az első pár percben jól is állták a sarat. De aztán egy szöglet rúgást követően Vinze B. maradt ember nélkül és hét méterről a léc alá fejelt. (1:0)

Pár perccel később, szintén egy hazai támadás után, Bangó N. középre adását Bangó R. hanyag eleganciával öt méterről az üres kapuba pöckölte. (2:0)

A következő hazai szöglet is veszélyesnek ígérkezett, a hosszú oldalon Mócsány fejelte kapu felé a labdát, de erőtlenre sikerült és a kapus kezében landolt. A harmadik szöglet viszont ismét góllal fejeződött be. Szinte teljesen lemásolták a hazaiak az elsőt. Vincze B. ismét ember nélkül szabadon fejelt a jobb felső sarokba hat méterről. (3:0)

A félidő második felének is a végén egy középen vezetett tetszetős támadás végén Kelecsényi szépen spiccel lőtte kapura a labdát a tizenhatos vonaláról, ezzel megszerezve a hazaiak negyedik gólját. (4:0)

A szünet után sem tört meg a hazaiak lendülete. Sorra okoztak nehézséget a vendég védőknek. Lovász B. kiváló megiramodással gólhelyzetbe került, ám a tizenhatoson belül, hátulról csúnyán elkaszálták; tizenegyest ítélt a játékvezető. A büntetőt Oláh T. értékesítette. (5:0)

A második félidő közepén Laczkó Zs. átadását Lehoczki csúsztatta tovább. Vincze mellre vette majd határozott lövéssel megszerezte a hatodik gólt is. (6:0)

Néhány perc múlva - ekkor már a vendég védelem átjáróház volt - Bangó N. győzte le a védőjét és okosan, tíz méterről spiccel a kapu bal alsó sarkába lőtt. (7:0)

A mérkőzés hajrájában a vendégeknek sikerült megszerezniük a becsületgólt, a hazaiak nagy bánatára. (7:1)

A meccs így 7:1 lett. Összességében megérdemelten győzött csapatunk. Csak az fájó, hogy ez a sok gól most jött ki, és nem az előző mérkőzéseken. Inkább nyertünk volna ma egy vagy kettő góllal, és a többi gólt meg az előző meccseken szereztük volna.

Ha volna ne lett volna...

Jövő héten szombaton Palotás csapatát látjuk vendégül 17:00-kor.

Hajrá Rimóc!!!

Rimóc: Oláh - Kuris, Mócsány (Hegedűs), Laczkó, Hodúr (Rádi)- Lovász (Bangó B.), Árva, Bangó N., Kelecsényi - Vincze, Bangó R. (Lehoczki)

Gól.: Vincze 3, Kelecsényi, Bangó N., Bangó R., Oláh

Sárga lap: Mócsány, Bangó B.

Komár G.: Közepes teljesítménnyel is megérdemelten nyertünk a gyenge játékerőt képviselő ellenfél ellen. Remélem, hogy ráéreztünk a gólszerzés örömére és a következő meccseken is ízlelgetünk belőle.

Tóth J.:Hat kezdő játékost nélkülöztünk, nem is lehetett más az eredmény.Gratulálok a hazai csapatnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr424467700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása