Ismét Komár Gábor kapott megbízást 

A Rimóci Sport Egyesület vezetőségének döntése értelmében a 2011/2012 szezon őszi fordulóit követően megköszönte Vidomusz Tibor vezetőedző munkáját és a tavaszi bajnoki fordulókra megbízta Komár Gábort a vezetőedzői teendők ellátásra.

Vidomusz Tibor 2010 augusztusában kapott megbízást a felnőtt csapat szakmai munkájának irányítására, vezetésével az első bajnoki szezont - az előzetes várakozásokat felülmúlva -az ötödik helyen zárta a csapat. Tibor új lendületet hozott a 2010/2011-es évre, több évtizedes szakmai tapasztalatával, rutinjával sikerült a rendelkezésre álló játékoskeretet megfelelően felkészíteni a bajnoki mérkőzésekre. Tibor munkáját dicséri többek között a 2011 tavaszi kitűnő idegenbeli szereplés is -amikor is - egy döntetlen mellett veretlenül sikerült megvívni az idegenbeli bajnoki mérkőzéseket -amire korábban még nem volt példa.

Ezúttal köszönjük Tibor odadó és áldozatos munkáját, és kívánunk neki sok sikert az elkövetkezőkben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr73972458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása