Bánk – Rimóc           4:2 (2:0)

Nem sikerült megismételni a múlt heti játékot. Akaratgyenge, ötlettelen első félidő elég volt ahhoz, hogy a bánki csapat eldöntse a mérkőzést. Ők (velünk ellentétben) éltek a lehetőséggel, és magabiztosan, megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Valami rejtélyes oknál fogva a Vidomusz csapat nem tudta átmenteni a bánki meccsre az előző heti jó formát. Az első tíz perc lendületes és mindkét oldalon veszélyes játékot hozott. Ám később egyre inkább a hazaiak akarata érvényesült. A vendégeket zavarta a labda és a nem egyértelmű utasítások, amik elbizonytalanítottak néhány játékost. A bánki csapat két védelmi hibát kihasználva két gólt szerzett rövid időn belül. (2:0)

A vendégcsapat megpróbálta rendezni a sorokat, de a félidő végéig ez nem sikerült. Kétségbeesetten próbálták megóvni kapujukat az újabb góloktól. Ez sikerült is.

A második félidőt a vendégek kezdték jobban, megpróbáltak javítani az eredményen. De ahogy az lenni szokott ilyen helyzetben, jött a kegyelemdöfés. Egy bűntetőt ítéltek a hazaiak javára, amit a jó formában lévő Szegvári értékesített. (3:0)

Még nehezebb helyzetbe került a vendégcsapat. Már amikor elkönyvelhető volt, hogy nincs esély a győzelem megszerzésére, akkor villantott Oláh Tibi, aki egy közeli szabadrúgásból bombagólt lőtt. (3:1)

Ezzel visszahozta a meccsbe a rimóci csapatot. Felcsillant a remény a jobb eredmény elérésére. Ám sajnos idén ősszel már nem először, a játékvezető ismét közbeszólt. Egy hazai kezezés után elfelejtett bűntetőt ítélni, ami nagyban befolyásolta volna a mérkőzés kimenetelét. Az eset után pár perccel egy jól megkomponált hazai kontra után Szegvári ismét villant, belőtte csapata negyedik, maga harmadik gólját. (4:1)

Ezután tisztán látszott, hogy hazai győzelem lesz a vége. De hogy ne legyen olyan nagy a különbség a végén, Laczkó egy hatalmas bombagóllal javított az eredményen. (4:2)

Az eredmény a lefújásig már nem változott.

Az utolsó mérkőzés szombaton 13:00-kor a rimóci sportpályán lesz Karancslapujtő csapata ellen. Egy szép búcsúval kell zárni ezt a felemás szezont!

Hajrá RIMÓC!!!

Bánk – Rimóc 4–2 (2–0)
Bánk, 100 néző, vezette: Boda V. (Kovács T., Béres K.).
Bánk: Peredi (Puruczki) – Barkaszi, Németh K., Sági, Földvári – Csizmár, Pádár (Vass), Sindler (Bazsó), Heczel – Szegvári, Németh L. (Melo). Játékos-edző: Kovács Imre. 
Rimóc: Oláh T. – Kuris, Rádi B., Kómár, Mócsány – Laczkó, Kelecsényi, Rácz I., Bangó N. – Lovász, Vincze (Hegedűs). Edző: Vidomusz Tibor. 
Gl.: Szegvári (3), Sági, ill. Oláh T., Laczkó. Sárga lap:Sindler, Csizmár, ill. Rádi B., Kómár, Mócsány. Jók:Szegvári (a mezőny legjobbja), Németh K., Földvári, Sági, Németh L., ill. Oláh., Kuris, Kómár, Rácz I., Bangó N.

Kovács Imre: – Nagyon örülök a győzelemnek, mert egy „játszós” csapatot sikerült két vállra fektetnünk. Talán mi jobban akartuk a győzelmet. Gratulálok a sportszerű ellenfelünknek. 
Vidomusz Tibor: – A jó erőkből álló bánkiakon kívül a pályával is meg kellett küzdenünk. Ellentétes félidőket követően jogos hazai győzelem született. Gratulálok és további sok sikert kívánok a hazaiaknak.

  

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr223359483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása