Vesztes szériában

2011.09.12. 07:55

30 perc után elfogyott az erő

Somoskőújfalu-Rimóc 4:1 (2:0)

A múlt heti nőtincsi vereséget követően újra lógó fejjel hagyhatta el a somosi pályát a Vidomusz csapat, úgy tűnik a tavaszi kifogástalan idegenbeli széria végérvényesen megszakadt, az utóbbi nagyarányú vereségek szomorú őszt vetítenek elénk.

Az első félidő több rimóci helyzetet hozott, de azok kihasználatlanul maradtak. A félidő utolsó harmadában a hazaiak védelmi hibákat kihasználva kétszer is betaláltak Pintér kapujába, így megnyugtató előnnyel térhettek szünetre.

A második félidőt a vendégek kezdték jobban, a sérüléséből visszatérő Komár szögeltet követően tudott eredményes lenni. Sajnos a lelkesítő találat után két perccel az egyenlítés helyett ismét a rimóci védők játszották a főszerepet, újabb két gólhoz segítve ezzel a somosi gárdát. A végeredmény ezzel Somoskőújfalu-Rimóc 4:1

 

Somoskőújfalu – Rimóc 4–1 (2–0) 
Somoskőújfalu, 300 néző, vezette: Dolnegó B. (Baranyi I G., Nagy S.).
Somoskőújfalu: Szabó – Váradi, Sári (Kiss), Horváth, Rigó – Oláh (Lipták), Bartha, Ornyik, Balázs – Molnár G., Berki. Játékos-edző: Lipták Zoltán. 
Rimóc: Pintér – Kelecsényi, Komár, Kuris, Rácz R. – Lovász, Árva, Rácz I., Bangó N. – Bangó R., Vincze (Hegedűs). Edző: Vidomusz Tibor. 
Gl.: Berki (2), Molnár G., Váradi, ill. Komár. Sárga lap: Oláh, Bartha, ill. Lovász, Rácz I. Jók: az egész csapat, ill. Rácz R., Komár.


Lipták Zoltán: – Helyenként jó játékkal, helyzeteinket maximálisan kihasználva megérdemelt győzelmet arattunk. 
Vidomusz Tibor: – Az első harminc percben, három helyzetből eldönthettük volna a mérkőzést. Az első félidő végén a hazaiak kontrából két gólt lőttek, majd 2–1-nél felcsillant a remény, de egy fatális rossz passz után gólt kaptunk, és eldőlt a meccs.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr963219902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása