A három év után visszatérő Márton volt a nyerő ember

Balassagyarmati VSE-Rimóc SE 1:1 (1:0)

Balassagyarmati VSE –

Rimóc SE : Csampa- Jusztin, Rácz, Antal, Farkas-Árva, Bangó N., Vincze (Bangó A. 46’) Balázs, – Bangó R., Márton

Góllövő: Fábri 21’, Márton 77’

Sárga lap:

20130928_175244bse-rimoc

A hetedik fordulóban a bajnoki címre pályázó Balassagyarmati vendégszereplés következett. Az elmúlt fordulóban Berekenye felett aratott nagyarányú rimóci győzelem kellő önbizalmat adhatott a játékosoknak, így bíztunk benne, hogy fegyelmezett játékkal akár meglepetés eredmény is születhet.

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, már az első perctől kezdve próbálták nyomás alatt tartani Csampa kapuját, amihez a láthatóan megilletődött vendégek csak asszisztálni tudtak. A sok hibával, kapkodóan játszó rimóciak nem tudták megtartani a labdát, így a gyarmatiak könnyedén játszhatták labdatartásos játékukat. A hazai mezőnyfölény a huszonegyedik percben hozott eredményt, Balaskó húsz méterről elvégzett szabadrúgása a sorfal felett tekeredett Csampa kapujába (1:0) A vezető találat birtokában a hazaiak továbbra is uralták a mérkőzést, de a fölény némiképp elolvadt a vendégek rendezték soraikat és egyre inkább játékba lendültek. A hazai előny duplázódhatott is volna, Oláh lépett ki ziccerben, de a jó ütemben kimozduló Csampa ezúttal védeni tudott. A másik oldalon az egyedüli jelentősebb helyzet az előrehúzódó Jusztin előtt adódott, aki egy szögletet követő beadásból a kapu fölé emelt.

A második félidőben Vincze helyére Bangó Alex állt be, ebből kifolyólag a középpályán átszervezést hajtott végre Sebestyén Szilárd, Balázs a szélről a középpálya közepére húzódott be Árva mellé. A játékrészt ezúttal is a hazaiak kezdték jobban, de a játék kiegyenlítettebb lett, a rimóciak több ígéretes kontratámadást is tudtak vezetni Földi kapujára, de a gyarmati kapusnak igazán komoly védésre nem volt szüksége. Ezzel szemben Csampának többször is a helyén kellett lennie, hogy az eredmény ne változzon, Fábry mellett Oláh is többször veszélyeztetett. A vendég védelem azonban jól zárt a gyarmati támadások előtt, így a sok kimaradt lehetőség egyre inkább belelkesítette a rimóciakat. Így a gyarmati védők bizonytalankodásait látva nem volt meglepetés az egyenlítés, a hetvenhetedik percben egy gyarmati átadást Bangó Norbert fülelt le a középpályán, majd jó ütemben hozta helyzetbe a 2010 után Rimócra visszatért Mártont, aki két védőt is elfektetve gurított Földi kapujába (1:1)

20130928_175340_bse-rimoc

Az egyenlítés meglepte a hazaiakat, akik már-már  zsebükben érezhették a három pontot. A fordulat jót tett a mérkőzésnek a hátralévő 13 percre, a gyarmatiak nagyobb iramra kapcsoltak, de Jusztinék továbbra is jól védekeztek. A győztes találat lehetősége azonban még így is megmaradt a Mohácsi csapatnak, a kitámadó rimóciak fellazult védelmét Petrás játszotta át, de Csampa ezúttal is kitűnően mozdult ki a kapujából, így az eredmény a lefújásig már nem változott.

A döntetlen eredményt láthatóan kudarcként élték meg  a vendéglátók, míg a rimóciak számára ez az eredmény mindenképp jónak mondható. A mérkőzés összképe alapján a döntetlen igazságosnak mondható, a BSE passzív mezőnyfölénye önmagában nem ért győzelmet, míg a szezonbeli legjobb formáját mutató rimóciak lelkesedése és koncentráltsága egy pontot eredményezett.

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr485538882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása