Tovább tart a mélyrepülés

2013.05.12. 19:20

Már Szurdokpüspöki is előttünk a tabellán

Nőtincs SE-Rimóc SE 4:0 (1:0)

Nem túl jó előjelekkel látogatott csapatunk Nőtincsre. Mesterünk három alapemberére nem számíthatott sárga lapos eltiltásuk miatt Fábián, Bangó, Rácz. Nem indult jól számunkra a mérkőzés a hazaiak gyorsan megszerezték a vezetést egy baloldali beadást követően 1-0. Majdnem válaszoltunk is egyből egy szöglet után Kelecsényi labdája repült el a kapu fölött pár centivel. Az első félidőben az eredmény nem változott. Kormány R. váltotta Szilvásit. A második félidő kezdése után növelte előnyét a hazai csapat 2-0. Pár percre rá már 3-0 volt a hazaiaknak, egy beadásról maradtak le védőink. A 62 percben Farkas váltotta Vincze B-t. A második félidőből talán egy kapura lövést lehetne kiemelni a részünkről. Botos A. célozta meg a kapu lyukat és nem sokkal ment fölé a lövése. A végén egy szögletből a hazaiak beállították a végeredményt 4-0. Egy rövidre lőtt labdát csúsztattak a kapunkba. Összességében megérdemelten nyert a hazai csapat,hisz nem voltunk veszélyesek a kapujukra. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk hisz kieső pozícióba került csapatunk. Ha nem szerzünk pontokat a legrosszabb történhet meg velünk. Hétvégén a megerősödött bajnokesélyes Berkenyét látjuk vendégül.
 

Összefoglalva: A nőtincsi vereséggel eldőlt, hogy 26 fordulót követően már csak egy csapatot tudunk megelőzni a bajnoki tabellán, így jelenleg a 14. pozíció már kiesést jelentene. Rimóci oldalról elkerülhető gólokkal, erőtlen mezőnyjáték mellett a hazai Nőtincs csapata ilyen arányban is megérdemelten tartotta otthon a három bajnoki pontot a hétvégi fordulóban.

2013.05.12 17:00 Nőtincs, sportpálya

Vezette: Boda Viktor (Béres Krisztián, Katona László)

Csampa.-Laczkó Zs.-Kelecsényi G.-Mócsány R.-Hodúr T.-Beszkid A.-Árva R.-Botos A.-Szilvási K.-(Kormány R).-Vincze B.-(Farkas N).-Bangó R

2013.05.13.tabella.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr1005297006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása