Évzáró összejövetel

2013.02.03. 20:59

Évet értékeltek a csapatvezetők

Megtartotta évzáró összejövetelét a rimóci sportegyesület, ahol a szokásos gyakorlatnak megfelelően ezúttal is az egyesület vezetősége valamint a csapatok edzői értékelték az őszi teljesítményt.

Komár Gábor - a felnőtt csapat edzőjének beszámolója alapján- csapatunk a 11. helyen végzett az őszi idényben, ami a célként kitűzött 5-10 helyezésnél rosszabb szereplést jelentett. Az elvárásoknál rosszabb teljesítmény főként a kiábrándító idegenbeli szereplés miatt következhetett be, idegenben lejátszott hat mérkőzésen mindössze egy pontot sikerült szerezni csapatunknak. A hazai mérleg némiképp jobban alakult, nyolc mérkőzésen öt győzelem mellett két vereség és egy döntetlen eredmény született. A képzeletbeli házi góllövő listát hét találattal Oláh Tibor vezeti, második helyen holtversenyben - 4-4 találattal - Vincze Benjamin és Bangó Rómeó, míg  a harmadik helyen Kelecsényi Gábor végzett három találattal. A mérkőzéseken nyújtott teljesítmény alapján készített edzői listán első helyen végzett 5,4-as átlagosztályzattal Rádi Balázs, második 5,3 -as átlagosztályzattal Bangó Norbert, míg a harmadik helyen 5,2-es átlagosztályzattal Oláh Tibor, Kelecsényi Gábor, valamint Kuris Péter végzett.

Tavasszal a fő célkitűzés mindenképp a kiegyensúlyozottabb teljesítmény nyújtása, valamint a támadó szekció  gólképességének növelése lesz.

2012osz_l_2.png

2012osz_er.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rimocise.blog.hu/api/trackback/id/tr695058754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása