Érsekvadkert SE - Rimóc SE 2:3 (1:1)

Nem túl ideális körülmények között, közepes színvonalú, küzdős mérkőzésen sikerült begyűjteni a három pontot Érsekvadkert ellen. Így eredményesen vágtunk neki a tavaszi szezonnak.

A 16. fordulóban Érsekvadkert ellen kezdtük a tavaszi szezont a balassagyarmati műfüves pályán. Csapatunk teljes létszámmal vághatott neki a szezonkezdő meccsnek. A fényviszonyok és a csúszós talaj alaposan megnehezítette a csapatok dolgát. Az első félidő elején a hazaiak akarata érvényesült, járatták a labdát, de egy-két lehetőségen kívül nem sok vizet zavartak védelmi falunk előtt. A félidő közepén egy eladott labda után mégis kihasználta a hazai csapat az adódó emberfölényt és megszerezte a vezetést. Elég váratlanul. (1:0)

A gól meglepte csapatunkat, de nem csüggedtek a fiúk. Pár perc elteltével Beszkid A. harcosságának köszönhetően büntetőhöz jutottunk. A büntetőt Kelecsényi magabiztosan értékesítette (1:1)

A szünet után átvette csapatunk a kezdeményezést, magasabb fokozatba kapcsoltunk. Köszönhetően a félidőbe beálló három támadó szellemű játékosnak. Sikerült hosszú percekig a hazai csapat térfelén tartani a labdát. Aztán Bangó R. egy kitűnő egyéni megmozdulás után jó húsz méterről bevette a hazai kaput. A hazai kapust váratlanul érte, és kiejtette a kezéből a csúszós játékszert. (1:2)

A vezetés megszerzése után - tisztázatlan okokból - homokszem került a gépezetünkbe. Kapkodó, pontatlan játékot játszottunk, csak kerestük a labdát, lemaradtunk ütemekkel. Sajnos a hibák megbosszulták magukat. A leshatáron kiváló labdát kapó Varga Gyulát Mócsány lerántással állította meg. De a játékvezető - érthetetlenül - büntetőt ítélt. Ezt semmi nem indokolta, hiszen jóval a tizenhatoson kívül történt a kontakt. A büntetőt Holman T. értékesítette. (2:2)

Ezután a gól után, küzdelemmé alakult a mérkőzés. Pár perccel a vége előtt szabadrúgáshoz jutottunk; a beívelt labdát Fábián R. senkitől sem zavartatva hét méterről a kapuba fejelte. (2:3)

A hátralévő időben Érsakvadkert megpróbált mindent, de játékosaink mindig jókor voltak jó helyen, így maradt az eredmény.

Összegezve: Küzdős, izgalmas mérkőzésen nehezen, de megérdemelten szereztük meg a három pontot. Sok jó teljesítmény eredményezte ezt agyőzelmet, de pontosabban,gyorsabban, és nem utolsó sorban fegyelmezettebben kell játszani a jövőben. Végül nem mehetünk el szó nélkül a játékvezető ténykedése mellet. Miért kell főszerepet vállalni egy ilyen küzdelemben?!

Jövő héten rangadót játszik csapatunk Szécsény vendégeként (szombat 15:00)!

HAJRÁ RIMÓC!!!


Rimóc: Csampa - Laczkó, Fábián, Hodúr (Árva), Mócsány - Rácz, Kelecsényi, Szilvási (Farkas) - Botos(Bangó R.), Beszkid (Vincze), Bangó N.(Bangó A.)

Gól: Kelecsényi, Bangó R., Fábián

 

További eredmények:

Somos SE - Berkenye SE 1:0

Bercel KSK - Mátranovák VSC 0:0

Nőtincs SE- Pásztó SK 2:1

Karancslapujtő KSE - Palotás SE 3:0

Héhalom SE - Karancskeszi KSE 0:3

Szurdokpüspöki TK - Szécsény VSE 0:3

Balassagyarmati VSE szabadnap

Játékosmozgások

2013.03.05. 12:23


A tavaszi szezon előtt történtek változások csapatunk keretében.

Távozók:

Oláh Tibor, Kuris Péter (Pásztó)

Hegedűs Adrián (Piliny)

Érkezők:

Csampa Martin (Nógrádsipek)

Farkas Norbert, Botos Artúr, Szilvási Krisztián (Szécsény)

Hodúr Tibor (újrakezdő)

 

A teljes keret:

Csampa Martin (kapus)

Rádi Balázs, Mócsány Roland, Komár Gábor, Farkas Norbert, Hodúr Tibor, Laczkó Zsolt (védõk)

Bangó Norbert, Lovász Balázs, Kelecsényi Gábor, Rácz Iván, Fábián Róbert, Árva Róbert, Szilvási Krisztián, Bortos Artúr (középpályások)

Vincze Benjámin, Bangó Rómeó, Beszkid Artúr, Bangó Alex, Kis István (támadók)

Csapatunk ezzel a kerettel vág neki a tavasznak.

süti beállítások módosítása