Rimóc - Szügy 10:1  (5:0)

A vártnál is könnyebb győzelmet arattunk  - a megyei másod osztályban szereplő és hajdan szebb napokat megélő - Szügy csapata ellen. Ezzel a mérkőzéssel lezárult a felkészülési időszak, jön a bajnoki rajt.

Szitáló esőben, villanyfénynél került megrendezésre a negyedik és egyben utolsó felkészülési mérkőzésünk. Hiányzók: Árva, Rádi, Bangó R., Fábián R., Hodúr T., Kis I.

A meccsen végig a mi akaratunk érvényesült. Tetszetős támadásokat vezettünk, szerencsére a támadások nagy hányadát góllal sikerült befejezni. Az ideális talajt kihasználva csapatunk a sok passzos, támadó játékot választotta, így utólag, igen jó eredménnyel. Sajnos, az elég sok pontatlan passz és a kelleténél néha több feszültség nem tette lehetővé a felszabadult és élvezetes játékot. Szügy csapata megpróbálta tartani a lépést, de könnyen bebizonyosodott, hogy nem sok keresnivalójuk van a meccsen.

A félidei forduláskor 5:0-ra vezetett csapatunk.

A második félidőben sem változott  játék, kezünkben volt az irányítás. Nem ültünk rá az eredményre, ezután is mozgásban tartottuk a szügyi csapatot, és 'nem hagytuk hogy a szügyi háló vizes maradjon'. Átlövésekkel és szépen kivitelezett sok passzos akciókkal, rendre gólt/gólokat tudtunk szerezni. A vendégek csupán egy elrontott rimóci szöglet után tudták megszerezni a szépítő gólt.

A végeredmény 10:1 lett.

 

Összegezve: Mondhatjuk, hogy a mai találkozó nem tekinthető erőfelmérő meccsnek. Jó volt látni a sok gólt, de még ez is kevésnek bizonyulhat az előttünk álló tavaszi szezonban. Reméljük, hogy egyszer végre teljes létszámmal neki tudunk vágni egy mérkőzésnek, és nem kell edzőnknek a fejét törnie, hogy milyen hadrendbe állítsa fel a csapatot.

A HÉTVÉGÉN MEGRENDEZENDŐ ÉRSEKVADKERT - RIMÓC MÉRKŐZÉS KÖRÜLMÉNYEI MÉG NEM TISZTÁZOTTAK!!!

Hajrá Rimóc!!!

M.R.

Rimóc: Csampa - Kelecsényi, Mócsány, Laczkó, Farkas - Rácz, Szilvási, Botos - Bangó N., Vincze (Bangó A.), Beszkid A.

Csere: Fábián, Bangó A.

Gól: Laczkó (2), Szilvási (2), Vincze (2), Rácz, Kelecsényi, Botos, Beszkid

süti beállítások módosítása