Védekezésben nem hoztuk a kötelezőt

2013.02.16 BSE U19 - Rimóc SE 3:3 (1:1)

Szombat déli napsütésben, csapatunk lejátszotta 3-ik felkészülési mérkőzését. Ellenfelünk ezúttal a BSE U 19 csapata volt. Nem jó előjelekkel utaztunk a meccsre. Mesterünk több emberre nem számíthatott,különböző okok miatt: Mócsány R. Kelecsényi G. Botos A. Bangó A. Bangó R. Nem túl jól indult számunkra a mérkőzés. Ellenfelünk egy szöglet révén megszerezte a vezetést. A félidő előtt viszont sikerült egyenlítenünk egy gyönyörű szabadrúgásgóllal, melyet új szerzeményünk Szilvási K. végzett el sikeresen. Rossz hír, hogy az első félidőben történt még két sérülés. Megsérült  Fábián R. és Hodúr T., helyükre Árva R. és Kis I. álltak be. 1-1 el fordultunk a félidőben.

A második félidő jól kezdődött számunkra, megszereztük a vezetést, egy bal oldali beadást követően a labda ott maradt támadónk, Vincze B. előtt amit közelről nagy erővel a kapuba bombázott (1-2).Később növeltük előnyünket ismét csak egy bal oldali beadást követően, Kis I. érkezett jól és a kapu jobb oldalába gurította a labdát. Ezzel az állás 1-3-ra változott Rimóc javára. A vége előtt nemsokkal, ellenfelünk egy beadást követően szépíteni tudott, de kellet hozzá egyéni hibánk is (2-3). A végén csapatunk ellen egy erősen kétes tizenegyest ítéltek meg, melyet ellenfelünk értékesített is (3-3). Ezután már nem volt idő a csapatoknak hogy maguk javára, döntsék el a mérkőzést, így a végeredmény 3-3 lett.

Összességében egy megnyert meccset adtunk ki a kezünkből, 2 gólos előnyt nem szabadott volna eladnunk.De azért vannak az edzőmeccsek, hogy ezeket a hibákat kiküszöböljük.Úgy gondolom csapatunk jó irányban halad. Következő ellenfelünk Szügy csapata lesz, jövőhét szombaton 17:00 órai kezdéssel a gyarmati műfüvön. Edzések a héten: Kedd 18:00,Csütörtök 18:30

Rimóc: Csampa – Laczkó – Hodur (Kis I)– Rádi – Farkas –Bangó N – Rácz – Fábián (Árva)– Szilvási. – Vincze – Beszkid

Gólszerzők: Vincze B, Szilvási K, Kis I

süti beállítások módosítása