Kinyílt a gólzsák

2013.02.10. 21:29

Rimóc SE - Dejtár SE   9:2   (5:2)


Igazi téli időben, gól-gazdag mérkőzésen, sok kihagyott helyzettel, egy-két bravúros megoldást villantva, fölényes győzelmet arattunk a megyei másodosztályban vitézkedő Dejtár csapata ellen.

Második felkészülési mérkőzésünket is a balassagyarmati műfüves pályán játszottuk, immár nem esőben, hanem hóesésben. Különböző okokból edzőnk nem számíthatott a következő játékosokra: Árva Róbert, Rádi Balázs, Bangó Rómeó, Lovász Balázs

Nem volt könnyű az első félidő első fele; az új játékrendszer tanulásából kifolyólag több apró hiba is becsúszott védekezésünkbe. Így a vendégek tudták tartani a lépést velünk 2:2-s állásig. Ezután indult be a gólgyártási gépezet, innentől a mi akaratunk érvényesült a pályán. Több tetszetős támadást vezettünk, amik nagy része góllal végződött. A szünetre 5:2-s vezetéssel tértünk.

A második játékrészben, több játékos is helyet kapott a csapatban, hogy bizonyítson. Éltek is a lehetőséggel. Tovább tudtuk növelni az előnyt. A dejtáriak reménye a jó eredmény elérése, szertefoszlott. Teljesen beszorultak a saját térfelükre. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de ezeknek csak töredékét sikerült értékesíteni.

A végeredmény 9:2 lett.

Összességében a mai mérkőzés elérte célját, éles helyzetben próbáltuk ki az új játékrendszert, az eddigi új játékosok beilleszkedése is jó irányba halad, és nem mellékes, hogy több szép gólt is szereztünk.Viszont sok helyzet kimaradt, ezt sem szabad elfelejteni...

Jó úton haladunk, nem szabad letérni róla!

Edzések: kedd, csütörök 19:00

Köv. edzőmérkőzés:  szombat 13:00 (Balassagyarmat műfű)

M. R.

 

Rimóc: Csampa - Laczkó, Hodúr (Kis I.), Mócsány, Farkas N. - Rácz, Kelecsényi, Fábián - Bangó N., Vincze (Szilvási), Beszkid A. (Bangó A.)

Gól: Bangó N.(2), Laczkó, Kelecsényi, Fábián, Vincze, Szilvási K., Kis I., Rácz I.

süti beállítások módosítása