Vereség a rangadón

2013.03.18. 06:47

Támadásban nem hoztuk a kötelezőt

Szécsény VSE - Rimóc SE 1:0 (0:0)

Ismét alul maradtunk a rangadón.

Az Érsekvadkerti mérkőzés után pozitív előjelekkel vártuk a rangadót Szécsény csapata ellen. A hazai csapatnál alakult ki az első gólszerzési lehetőség, amit a játékos a kapu fölé emelt. Majd nemsokkal később ismét a Szécsényi csapat veszélyeztetett, egy előreívelt labdára Szabó T. csapott le, majd a kijövő kapusunk Csampa M.-nal szemben próbálta eljátszani a szabálytalanságot, hogy tizenegyeshez jussanak a hazaiak, de ezt a bíró nem ette meg, és színészkedésért villant is a sárga lap. Sajnos mi csak egyszer tudtuk veszélyeztetni a hazaiak kapuját egy tetszetős támadás során, melyet Árva R. és Bangó R. hozott össze. Látszott a meccsen hogy 1 gólos mérkőzés lesz.

A második félidőben Vincze B. váltotta Bangó Rómeót, próbáltunk többet támadni de ez sajnos nem jött össze. A szécsényiek mintha jobban akarták volna a győzelmet, próbálkoztak, de a hátvédsorunk becsülettel állta a támadásokat. Majd egy szögletrúgás után megszerezték a vezető gólt 1-0, ami utóbb kiderült elég volt a győzelemhez. Játékosaink nem jól osztották el a hazai játékosokat és így egy visszafejelt labda után Vereczki bólintott a kapunkba. Mesterünk cserélt, Beszkid A. hozta le és Botos A. küldte be helyére, majd később Szilvásit K. is lecserélte helyére Farkas N. érkezett. Az utolsó 15 percben próbáltuk feljebb tolni a játékunkat, hogy mentsünk egy pontot. Erre meg is volt a lehetőségünk, de sajnos az egyenlítési lehetőségünk kimaradt. Az eredmény nem változott a továbbiak folyamán, így csapatunk ha minimális különbséggel is de kikapott 1-0-ra.

Összegezve: Szégyenkezni valónk nincs,de sajnos több játékos is önmagán alul teljesített. "Mintha nem hittük volna el, hogy megnyerhetjük ezt a mérkőzést. "De nincs időnk búslakodni hiszen itt lesz a javítási lehetőség. Vasárnap Karancslapujtőre látogat csapatunk. Bízzunk benne ponttal, pontokkal térünk haza.

A hétközi kupameccs elmarad, az időjárás miatt. Így a csapat tagjai helyette szerdán,és csütörtökön találkoznak a rimóci sportcsarnokban.  

Rimóc: Csampa M. - Laczkó Zs. - Fábián R. - Kelecsényi G. - Mócsány R. - Rácz I. - Árva R. - Szilvási K. (Farkas N). - Beszkid A. (Botos A). - Bangó R. (Vincze B). - Bangó N

Sárga lap: Fábián R, Bangó N, Laczkó Zs, Rácz I, Vincze B

süti beállítások módosítása