Kiszenvedett győzelem

2012.11.11. 18:13

Rimóc SE - Héhalom SE     2:1 (1:1)

Rimóc, 80 néző, vezette: Pap I. (Boda V., Katona L.).

Gyenge, kapkodó, hibákkal teli játékkal; az akarat segítségével sikerült megszerezni a régóta várt győzelmet.

A 13. fordulóban Héhalom csapatát fogadtuk. Héhalom 15 ponttal a 10. helyen áll a bajnoki tabellán. Egyetlen egy eredmény volt a mai nap elfogadható, a győzelem. Ennek tudatában léptünk pályára. Az első félidőben mégsem az zajlott a pályán, ami el lett tervezve. Ennek ellenére a hazaiak előtt adódott az első 100%-os helyzet, amit Bangó R. ügyetlenül a kapusba lőtt. Ezután a vendégek kerekedtek felül. Egy középpályán eladott labdát követően, a vendégek kihasználták az ezzel kialakult emberfölényt, megszerezték a vezetést. (0:1)

Szinte a semmiből jött a gól. Ez ébresztőleg hatott a hazai csapatra. Fábián R. indítását Bangó R. szelídítette meg, majd egy az egyben a kapussal ezúttal nem hibázott. A kapus hasa alatt belőtte a labdát a hálóba. (1:1)

Fontos volt az egyenlítő gól, ez meccsben tartotta a hazai csapatot. Aztán jött a szünet. A második félidőben még inkább jellemző volt a hazai csapatra a pontatlanság, eladott labdák, rossz megoldások. Egyedül az akarat vitte előre a csapatot. Szétesően futballoztunk. A hazai védelem viszont derekasan állta a sarat. Kétszer is a gólvonalról kellett menteni; előbb Mócsány lábbal, majd Laczkó fejjel óvta meg a hazai kaput a góltól. A csereként beálló Vincze végül eldöntötte a meccset. Kiváló indítást kapott Árvától; Vincze nem sokat gondolkodott, átvette és kilőtte a bal alsó sarkot. (2:1)

Az utolsó húsz perceben itt is és ott is adódtak még lehetőségek, de az eredmény nem változott.

Összegezve: Számunkra fontos mérkőzést vívtunk meg sikerrel. Nehéz szülés volt, de sikerült. Csapatunk a mai meccsen sokat köszönhet a védelemnek, mert sokat tettek azért, hogy győztesen lépjünk le a pályáról. A győzelemből erőt kell meríteni a hátralévő két meccsre, és edzőnk szavával: 'Az eddig elégtelen bizonyítványt, elégségessel kell lezárni.'

Következő héten szombaton Palotásra látogat csapatunk. A meccs 13 órakor kezdődik.

Hajrá Rimóc!!!

M.R.

Rimóc, 80 néző, vezette: Pap I. (Boda V., Katona L.). 
Rimóc: Oláh T. – Mócsány (Ko-már), Kuris, Rádi, Fábián – Laczkó, Kelecsényi, Rácz (Vincze), Bangó N. – Árva, Bangó R. (Beszkid). Játékos-edző: Komár Gábor. 
Héhalom: Őri – Dinka, Kovács, Pásztor, Kárpáti – Bognár, Babusa, Gerhát, Sóss (Dánguly) – Lőrincz, Jakus (Zsámboki). Edző: Szilágyi Albert. 
Gl.: Bangó R., Vincze, ill., Babusa. Sárga lap: Rácz, Bangó N., ill., Dinka, Kovács. Jók: Rádi, Vincze, Oláh T., ill,Őri, Bognár.

Komár Gábor: – Négy vesztes meccs után úgy jött ez a győzelem, mint egy falat kenyér. Remélem erőt merítünk ebből a mérkőzésből. 
Szilágyi Albert: – A szebb napokat látott két csapat mérkőzésén a szerencsésebb nyert. Gólhelyzeteinkből mindössze egyet sikerült értékesíteni, és ez ma nem volt elég pontszerzéshez.

További eredmények:

Bercel - Karancskeszi 0:3
Palotás - Berkenye 2:3
Nőtincs -Szurdokpüspöki 3:0
Karancslapujtő - Balassagyarmat 0:0
Mátranovák -Érsekvadkert 0:0 
Somoskőújfalu - Pásztó 1:3

szabadnapos: Szécsény

süti beállítások módosítása