Támadásban és védekezésben is gyengén teljesítettünk

Berkenye-Rimóc SE 4:0 (2:0)

2012.11.04 Berkenye

Vezette: Szűcs Gyula (Kovács Tamás, Katona Tamás)

A mérkőzést rövid ünnepség előzte meg, az 57 éves Szücs Gyulát köszöntötték sportbarátai, aki több évtizedes játékvezetői működését fejezte be ezzel a mérkőzéssel a megyei első osztályban. Gyulának ezúttal is köszönjük a hosszú évek alatt tanúsított, sokszor nehéz döntésekkel teli, alázatos munkáját, amivel közvetve hozzájárult közös ügyünk – a sport – műveléséhez.

Jól kezdett csapatunk, gyorsak, lendületesek voltunk, közeli és távoli lövések, kapufák tarkították a játékunkat. Élvezetes, látványos volt a játékunk, de sajnos ez csak az első hazai gólig tartott.  Berkenyeiek szögletét Mravik fejelte a kapunkba. (1-0) A gól után fordult a kocka és a hazaiak fokozatosan átvették a játék irányítását és tovább növelték az előnyüket. Csatáruk az alapvonalon végig cselezte magát majd az ötösön belül érkező Mravik elé tálalt, aki a hálóba vágta a labdát (2−0).

A második félidőben is érvényesült a hazaiak érettebb játéka. Már a félidő elején Rádi csak szabálytalanul tudta megállítani Fábrit a büntetőterületen belül. A megítélt büntetőt maga a sértett végezte el, ám ezt Oláh nagyszerű védéssel hárította. A kivédett tizenegyes sajnos nem igazán hozta fel a vendégeket, ellenben a hazaiak tovább növelték előnyüket. A szélről beadott labdát Babik közelről a rúgta a kapuba (3-0). A hazaiak a pontot az i - re negyedik góljukkal tették fel, amikor bal oldali középpályásuk alapvonalon áttört a védősorunkon és középre adott labdáját Fábri helyezte a kapunkba.

Közepes színvonalú és iramú mérkőzésen mezőnyben ugyan alkalmanként egyenrangú ellenfele voltunk a hazai csapatnak, de érdemleges veszélyt nem jelentetünk a Berkenyeiek kapujára. Az egységesebb, jobb csapatjátékot mutató - és a tabellát vezető -  hazai csapat magabiztosan gyűjtötte be a három bajnoki pontot.

Á.R.

Berkenye: Hisbérli – Bábik, Horváth, Bánföldi, Földvári (Drajkó) – Balázs, Rottek, Burzi (Miklián), Mravik – Greff (Zsibók), Fábri. Játékos-edző: Bánföldi Zoltán. 
Rimóc: Oláh T. – Rádi, Kuris, Fábián, Mócsány – Bangó N., Kelecsényi, Rácz, Laczkó – Árva, Bangó R. (Vincze B.) Játékos-edző: Komár Gábor.
Gl.: Mravik (2), Bábik, Fábri. Sárga lap: Horváth, ill. Rádi.Jók: Mravik, Fábri, Bábik, ill. Oláh T., Kuris, Kelecsényi, Árva.

Bánföldi Zoltán: – A mérkőzés nehezen indul számunkra, de egyre jobban kezdtük elkapni a ritmust, ami meghozta számunkra a megfelelő eredményt. Az ellenfélnek sok sikert kívánok. A játékvezetés kitűnő volt.
Komár Gábor: – Hazai győzelem született, de nem vallottunk szégyent az NB-s játékosokkal teletűzdelt bajnokesélyes ellen. Helyzeteinket továbbra sem tudtuk gólra váltani.

 

süti beállítások módosítása