Kötelező győzelem

2012.09.15. 19:30

Rimóc SE - Somos SE        5:0 (2:0)

Végre gólokban gazdag mérkőzéssel tudtuk megörvendeztetni a szurkolókat. Győzelmet arattunk egy meglehetősen gyenge - a pályán nem túl sokat mutató - Somos ellen.

Nagyon szeles időben kezdődött a mérkőzés. A hazai csapat átadta a kezdeményezést a vendégeknek, és kontra-támadásokra rendezkedett be. Az első gól megszületéséig mindkét csapat idegesen, pontatlanul focizott. Aztán a félidő közepén egy hazai támadást követően Komár G. egy szép labdaátvétellel és egy gyors lövéssel bevette a vendég kaput, ezzel vezetéshez juttatva Rimóc csapatát. (1:0)

A gólt követően a hazai csapat lendületben maradt. Bangó N. tört a kapura - védőjét egy ügyes testcsellel lerázva -, lövését a kapus még kiütötte, de az épp arra járó Bangó R. öt méterről a kapuba passzolta, ezzel megszerezte a második hazai gólt. (2:0)

A második félidőt újfent a hazai csapat kezdte jobban (most nem maradt a csapat az öltözőben). Egy szögletrúgást követően Vincze B. fejelt hat méterről, senkitől sem zavartatva, így a különbség már háromra hízott. (3:0)

A harmadik gól láthatóan megfogta a vendég csapatot. Rohamosan romlott a játékuk minősége, ehhez az is hozzájárult hogy a rimóci csapat teljesen visszaállt védekezni és a kontra lehetőségekben bízott. A negyedik gól szerencsésen esett. Kelecsényi G. szabadrúgását a vendég kapus kiütötte, ami Fábián R. elé pattant. Ő kapura lőtte, de a kapus ismét menteni tudott, majd a gólvonal felé gurult a játékszer, ekkor Vincze B. lecsapott rá, és átsegítette a vonalon. (4:0)

Az utolsó egyben ötödik találatot egy szépen kivitelezett emberfölényes akció eredményezte. Fábián vezette a megszerzett labdát, majd Bangó N., Rácz I., Kelecsényi G. háromszögelés következett. Ezután Kelecsényi kiugratta - a támadást jobb szélen követő - Beszkid Artúrt, aki a kapussal szemben nem hibázott és magabiztosan a bal alsó sarokba lőtt. (5:0)

Összegezve: Nagyon fontos három pontot szereztünk Somos ellen. A legnagyobb fegyvertény ettől függetlenül az volt, hogy sikerült gól(okat) szereznünk! Ebből a gólérzékenységből a további meccsekre is át kell menteni. Hozzá kell tenni, hogy Somos csapata nem gördített leküzdhetetlen akadályt a csapatunk elé. De a győzelmet nem kell magyarázni.

Megvan a három pont, irány Pásztó!!! (szept. 22. szombat 16:00)


Hajrá RIMÓC!!!

Rimóc: Oláh - Kuris, Kelecsényi, Mócsány, Rádi - Fábián, Rácz I., Bangó N., Komár G.(Beszkid A.) - Vincze (Árva), Bangó R.

Gól: Vincze (2), Bangó R., Komár G., Beszkid A.

süti beállítások módosítása