Rimóc SE –Karancslapujtő KSE 3:1 (2:1)

A harmadik fordulóban az eddig még nyeretlen Karancslapujtő KSE idei első győzelméért lépett pályára, míg a hazaiak a múlt heti szécsényi fiaskót szerették volna kijavítani egy önbizalom növelő győzelemmel.

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, már a tizedik percben Bangó Rómeó révén gyorsan megszerezték a vezetést, majd újabb tíz perc elteltével Oláh szabadrúgásából kettőre nőtt a rimóci előny. A félidő közepére a lapujtőiek magasabb fokozatba kapcsoltak, és sikerült a hazai fölényt kiegyenlíteniük, majd a félidő vége előtt nem sokkal Lavaj révén a szépítő találatot is megszerezték. A lefújás előtt Árva növelhette volna a hazai előnyt, de Bangó Rómeó remek átadásából kialakult helyzetben cselezésbe bonyolódott lövés helyett, így maradt az egy gólos hazai előny a félidőre.

A második játékrészt a lapujtőiek kezdték jobban, az egy gólos vezetés birtokában úgy tűnt - a saját hibáik révén - a rimóciak kiengedik kezeik közül az irányítást. Ez sokat segített az éledező vendégeknek, egyre agresszívabban és elsősorban Lavaj révén kapura is veszélyesebben kezdtek játszani.  A félidő legnagyobb helyzete mégis Bangó Norbert előtt adódott, Bangó Rómeó átadásából egyedül állt a lapujtői kapussal szemben, de - korábbi bordasérülése miatt - erőtlenül lőtt kapura. A félidő második felére sikerült rendezni a hazai sorokat, és a lapujtőiek is egyre fáradtabbak, a kimaradt helyzetek miatt egyre feszültebbek lettek. A harmincnegyedik percben kihasználva a vendég védők figyelmetlenségét, Laczkó szögletéből Kelecsényi tudott eredményes lenni, ami végképp kilátástalanná tette a lapujtőiek pontszerzési reményeit. A hátralévő néhány perc alatt komolyabb helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki, így a hazaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot.

B.Cs

Rimóc SE- Oláh –Mócsány, Kuris, Rádi, Fábián – Laczkó, Kelecsényi (Fekete), Rácz, Bangó N. (Lehoczki), - Árva, Bangó R. (Vincze)

Karancslapujtő KSE : Bózsár- Ravasz G., Zsély, Laczkó, Tóth- Fodor M. (Simon), Oravecz, Racs J., Mezei -Lavaj, Racs M.

Komár Gábor : Nem játszottunk jól, sokszor hibáztunk, de tettünk a győzelemért  és ez gólokkal párosult. Nehéz, de fontos sikert arattunk.

Tőzsér Zsolt: Mezőnyben uraltuk a játékot, többet volt nálunk a labda, de ezt a játékot gólra játszák. Gratulálok a győzte csapatnak.

Nehéz helyzetben az edző

A múlt hétvégi Szécsény elleni összecsapáson súlyos sérülést szenvedett Lovász Balázs és Bangó Alex is. Balázsnak a sípcsontja reped meg, míg Alexnek a korábbi térdsérülése újult ki. A hétvégi Karancslapujtő elleni összecsapáson a sérültek mellett egyenlőre kérdéses Laczkó Zsolt, Rácz Iván, Vincze Benjamin és Fábián Róbert játéka is.

A sérült játékosoknak ezúttal is jobbulást és gyors felépülést kíván a www.rimocise.blog.hu szerkesztősége.

A hétvégi fordulóban sorra kerülő Rimóc SE - Karancslapujtő KSE mérkőzés - a rendező csapat kérésére - Vasárnap 16:30 kor kerül lebonyolításra.

Rimóc SE - Karancslapujtő KSE

2012.09.02 16:30 Rimóc, sportpálya

Vezeti: Boda Viktor (Fodor Richárd, Molnár Tibor)

Soros ellenfelünk a nyitófordulóban Palotáson szenvedett 3:2-es vereséget, míg a második játéknapon hazai pályán maradt alul Érsekvadkert ellenében 2:4 arányban. Így jelenleg a táblázaton a 13. pozíciót foglalják el 4-7-es gólkülönbséggel.

süti beállítások módosítása