Most sem ment a játék...

2012.08.25. 20:56

Rimóc - Szécsény     1:2 (0:1)

A győzelmet jobban akaró és taktikailag jobban felépített szécsényi csapat magabiztosan vitte el a három pontot az ötlettelen, kapu felé gyengén muzsikáló Rimóc otthonából.

Nehezen indult a mérkőzés, jobbára csak tapogatózó játék jellemezte az első perceket. A vendégek okosan visszaálltak, várva az adódó lehetőségre. Sajnos a hazaiak nem tudták kihasználni, nem igazán jelentettek veszélyt az első félidő alatt. Nem találták az ellenszert a felállt védekezés ellen. A vendégek, a megszerzett labdákból lendületes kontrákat alakítottak ki és rendre veszélyeztettek. Több gólhelyzetet sikerült kialakítaniuk, de a befejezés valahogy nem sikerült. A hazai védősor, köztük Oláh T. rendre menteni tudott az utolsó pillanatokban.

A félidő utolsó percében aztán változott a helyzet, Rácz I. körülményesen passzolt a középpályán (magyarul eladta a labdát), a vendégek megszerezték a labdát, majd a bal szélen vezettek gyors támadást. Szilvási remekül látta - a túloldalon emberét lehagyó - Galcsik Sz.-t, aki a kitűnő beadást erőteljes lövéssel a hálóba bombázta. (0:1)

A második félidőt a vendég csapat kezdte jobban. Középpályán több labdát szereztek, és jól járatták. A hazaiak próbáltak közbelépni, néha sikerült is, de a 60. percben egy kitűnő indítás után a vendégek dinamikus csatára  erőteljes lövést küldött a hazai kapura, amit Oláh először bravúrosan kiütött, de aztán a gyorsabban eszmélő Szabó T. berúgta a szécsényiek második gólját. (0:2)

A második gólt követően a hazaiak fölébredtek mély álmukból, és nyomást gyakoroltak a vendég csapatra. Egy szép felívelést követően Bangó N. lendületesen iramodott a kapu felé, egészen addig, míg a vendégek védője a tizenhatoson belül szabálytalanul megállította. A büntetőt Oláh T. magabiztosan értékesítette. (1:2)

Összességében, Szécsény a mai napon megérdemelte a győzelmet. Ha nem javulunk a támadójátékban jelentősen, akkor nem sok sikerben lesz részünk, ebben a szezonban sem... Reméljük, ennek a mérkőzésnek a kudarca, valamit előremozdít a fejekben. Támadójáték nélkül nem lehet eredményt elérni! Tovább kell lépni, jövőhéten Karancslapujtőt fogadjuk, csak a győzelem lesz az elfogadható eredmény.

Hajrá Rimóc!!!

Rimóc: Oláh - Kelecsényi, Komár, Kuris, Fábián - Laczkó (Bangó A.)(Hegedűs A.), Árva, Rácz I., Bangó N. - Vincze (Mócsány), Lovász (Bangó R.)

Gól: Oláh T (90')

Sárga: Bangó N., Kelecsényi G.

süti beállítások módosítása