Vereség a záró fordulóban

2012.06.18. 23:56

Rimóc játszott, Karancslapujtő győzött.

KSE Karancslapujtő -Rimóc SE 2:1 (1:0)

A tikkasztó kánikulában elejétől fogva nagy akarással és lelkesedéssel küzdött csapatunk, az történt a pályán, amit mi akarunk. A hazaiak egyszerűen nem tudtak mit kezdeni ellenünk, de mint derült égből villámcsapás úgy jutottak vezetéshez. Bal oldali formás támadás után középre adott labdát a hazaiak csatára Oláh mellett okosan helyezett a kapu sarkába. ( 1-0) Ezek után tovább növelte az iramot a csapatunk, de a hazaiak portása továbbra is hatástalanította a gólba tartó labdákat.

A második félidőben továbbra is kapuja elé szorítottuk a hazai csapatot. Érett a gól! A sokadik ötletes támadás végén a csereként beállt Komár a jobb oldalon lépett ki és jól eltalált lövéssel gólt ragasztott a hosszú sarokba. (1-1) Ezek után a második játékrész még nagyobb rimóci fölénnyel telt el, amely a védekezésünk rovására ment. Hiába játszottunk jól mezőnybe az ellenfél kapuja előtt hibát hibára halmoztunk. Így az i- re senki nem tudta feltenni a pontot. Nagy izgalmak közepette teltek el az utolsó percek is. Tizenhatoson belüli esések itt is ott is, amelyből a hazaiak jöttek ki jobban, ők nyerték az ajándék 11-est, amelyet értékesítettek és ezzel otthon tartották a három pontot. (2-1)

Összességében a csapatjáték elfogadható volt, de a gólszerzés örömének ízét csak mesterünk kóstolhatta meg és ez így kevésnek bizonyult a mai napon. Nem történt tragédia, csupán egy szakasz zárult le. Az ilyen vereségek is az előrelépést szolgálják. A foci rengeteg dologra megtanít. Arra hogy képesek legyünk tanulni, és képesek legyünk megváltozni. Nem véletlenek a mérkőzés végén való bukások, és azt sem lehet a balszerencse rovására írni, hogy kihagyjuk az ordító gólhelyzetet.

Csapatunk még nem kész termék, sokkal több van bennünk, mint az eredményeink mutatják, de hogy helyünkre kerüljünk, fejbe kell rendet tennünk. Én hiszek benne, hogy az elmúlt szezon még több erőt, tanulást és motivációt pumpál belénk, hogy keményen eddzünk és, hogy megmutassuk….

Karancslapujtő: Babják – Sánta (Mezei), Szabó K., Cseh, Laczkó – Tóth Sz. (Sági D.), Varga, Oravecz (Gordos), Racs J. – Szőrös, Lavaj (Simon). Edző: Földi Attila.

Rimóc: Oláh T. – Mócsány, Kelecsényi, Kuris, Rádi – Lovász, Árva, Bangó N., Rácz I. – Vincze (Kómár), Bangó R. Játékos-edző: Kómár Gábor.

Edzői nyilatkozatok :

Földi Attila: – Tavaszi hazai vesszőfutásunk végére egy izzadtság szagú, de teljesen megérdemelt győzelemmel tettünk pontot.  Gratulálok játékosainknak a győzelemhez. Végül szeretném megköszönni mindenkinek, aki erkölcsi, anyagi támogatásával segítette az év folyamán csapatunkat.

Komár Gábor: – A futball alaptörvénye, hogy sok nagy helyzet kihagyása nem maradhat büntetlenül, csak egy a bibi:büntessen az ellenfél, ne a bírói hármas.

süti beállítások módosítása