Rimóc SE - Bánk SE 2:2 (1:1)

Meglehetősen tartalékos, ám annál elszántabb Rimóc lépett pályára a hétvégén, hogy egy hatpontos mérkőzésen pontot/pontokat szerezzen. Csapatunk mindent megtett a sikerért, de hol a szerencse, hol a pálya, és nem utolsó sorban a vendég kapus akadályozta meg a gólszerzést és ezzel a győzelem megszerzését.

Csapatunk az öltözőben döbbent rá, hogy nem lesz túl bő a keret a mai meccsen. Edzőnk akárhogy is számolt, nem tudott összeszedni tizenegynél több embert. Így kellett ezt a fontos mérkőzést megvívni.

A bánki csapat kezdte jobban a meccset. Már az első percben komoly gólhelyzetet kellett Oláh kapusnak hárítani. A vendégek ezután is rendre veszélyeztették a hazai kaput, de Oláh derekasan állta a sarat. Aztán Lovász B. perce következett. A félpályáról indulva átrohant az egész bánki védelmen és magabiztosan emelt a kapus fölött a kapuba, megszerezve ezzel a hazai csapatnak a vezetést. (1:0)

A gól meglepte a vendég csapatot, így a hazaiaknak több lehetőségük adódott. Előbb Vincze került kihagyhatatlan helyzetbe a vendég kapussal szemben, ami KIMARADT, majd Bangó N. a bal oldalon robogott keresztül a vendég védelmen, ám a tizenhatoson belül egyértelműen buktatták, de a bíró NEM ítélt büntetőt.

Ezt követően Szegvári indított egy egyéni akciót a félpályáról, szépen kiugratta Purucki B.-t, aki először Oláhba rúgta a labdát, majd a kipattanót már értékesítette. (1:1)

A szünet után aztán jött az amire senki nem számított. A kezdőrúgás után - az egész hazai bal oldal és középpálya asszisztálása mellett - a vendégek egy perc alatt vezetést szereztek. A bal oldalról jobbra keveredő labdát laposan adták be, és a menteni igyekvő Lovász pontos lövést adott a kapu bal alsó sarkába, és ezzel megszületett a vendégek második, vezető gólja. (1:2)

Ez a gól hideg zuhany volt a hazaiaknak. Nehezen vették fel újra a ritmust, így a hazai védelem nagy munkába került a következő percekben. A bajt tetézte, hogy Hegedűs cserét kért. A sérült Komár állt be, helyette. Szerencsére a vendég támadások ritkultak, a védekezésre koncentráltak. Ezután a hazai csapat mindent egy lapra feltéve támadásba lendült. Többször kerültek gólhelyzetbe, több veszélyes szabadrúgást végeztek el, de a vendég kapus rendre - bravúrokat bemutatva - védeni tudott. A félidő hajrájában, mikor már csak pár perc volt hátra, a hazaiak egy szabadrúgás után a csereként beálló Komár fejes góljával kiegyenlítettek. (2:2)

Az idő rövidsége már nem tette lehetővé, hogy az eredmény változzon, így a két csapat összecsapása döntetlennel végződött.

Utolsó mérkőzésünket vasárnap, idegenben, Karancslapujtő otthonában vívjuk 18 órás kezdéssel.

Hajrá Rimóc!!!

Rimóc: Oláh - Kelecsényi, Kuris, Mócsány, Hegedűs (Komár) - Árva, Lovász, Bangó N., Beszkid A., - Vincze, Bangó R.

Gól: Lovász, Komár

Komár G.: Végig "nyílt sisakos" küzdelemben, jó iramban, de rengeteg hibával fűszerezve, három gólt rúgva, igazságos döntetlen született.

Kovács Imre :Sok hiányzó, gyenge színvonal, egymás hibáiból élő csapatok, igazságosnak mondható dönetlen. Röviden ennyi! Gratulálok a kapusunknak és az ellenfelünknek is!

süti beállítások módosítása